cwaniak 2 Napisano 8 Grudzień 29 cm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktośś 18 Napisano poniedziałek o 21:53 I mały móżdżek. 0,5 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 2 Napisano wtorek o 08:37 10 godzin temu, Ktośś napisał: I mały móżdżek. 0,5 cm można mieć ogromny mózg i być głupim, a można mieć mały i być super inteligentnym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 2 Napisano wtorek o 08:41 kiedyś były ogromne komputery o bardzo małej mocy obliczeniowej a teraz są mikroprocesory o mocy bilionowo przewyższające tamte komputery... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 2 Napisano wtorek o 08:42 wielkość niema znaczenia w przypadku inteligencji... inaczej ma się sprawa z ptakami ~ tu wielkość ma znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 2 Napisano wtorek o 08:43 (edytowany) tak samo można mieć milion rubli i być biednym, a można mieć 1 bitcoina i być bogaczem Edytowano wtorek o 08:43 przez cwaniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak84 Next Generation 1 Napisano piątek o 08:26 ja mam 12 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
de novo 5 Napisano piątek o 14:08 Dnia 9.12.2024 o 22:53, Ktośś napisał: I mały móżdżek. 0,5 cm A ile cm ma Twój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak84 Next Generation 1 Napisano piątek o 14:17 (edytowany) 8 minut temu, de novo napisał: A ile cm ma Twój? ja nie mam mózgu tylko płyn alkaliczny w którym pływają neurony i tworzą w nim sieci... Edytowano piątek o 14:17 przez cwaniak84 Next Generation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach