twój bóg i pan 36 Napisano 8 Grudzień (edytowany) Edytowano 8 Grudzień przez twój bóg i pan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 36 Napisano 9 Grudzień lewa komora jak sie bawicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 36 Napisano 10 Grudzień w tym samym czasie, w błogosławionym królestwie norwegii: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 839 Napisano 10 Grudzień 56 minut temu, malowany napisał: Nie wiedziałam że lubisz słonia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 11 Grudzień 6 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie wiedziałam że lubisz słonia. Mało wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 13 Napisano 11 Grudzień 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.2,0 napisał: Ja to widzę że elka chętnie się dowie i nawet strzepie to 11cm w trakcie twojego 13 cm na pewno nie strzepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 11 Grudzień 33 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.2,0 napisał: Ja to widzę że elka chętnie się dowie i nawet strzepie to 11cm w trakcie Lepszy wróbel w garści, niż gołąb na dachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 839 Napisano 11 Grudzień 8 godzin temu, malowany napisał: Mało wiesz Możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 839 Napisano 11 Grudzień 8 godzin temu, Pochwa w pochwie 17.2,0 napisał: Ja to widzę że elka chętnie się dowie i nawet strzepie to 11cm w trakcie Ej mów za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 36 Napisano 13 Grudzień fifi w anglii robi na kolanach laski kultystom śmierci za niedpałki blantów, a później na tych samych kolanach przeprasza jezuska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 13 Grudzień 1 godzinę temu, twój bóg i pan napisał: fifi w anglii robi na kolanach laski kultystom śmierci za niedpałki blantów, a później na tych samych kolanach przeprasza jezuska Jeśli ktoś szczerze żałuje, to przecież dobrze, nawet jeśli wraca do tego za co przepraszał bo nie daje rady na zawsze coś odrzucić, mimo że serio chce i próbuje. Problem gdy kłamie że żałuje, albo gdy wraca lekką ręką bo sobie tak poukładał, że może bo i tak będzie wybaczone to po co się starać, otoż myli się- wtedy nie będzie wybaczone. Wiadomo, że po ludzku jedno szkodzi bardziej niż drugie co robimy, ale nie ma co sobie tym gęby wycierać, bo np taki Hoess może już z czyśćca wyszedł, bo serio żałował, a porządny obywatel którego trzymał w obozie smaży się w piekle, bo czegoś nie żałował do samego końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 13 Grudzień To jest chyba najbardziej dziwaczna piosenka świąteczna Ostrzegam że jest gwiazdanie irytujące.☢ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZK Sztum 3 Napisano 13 Grudzień Zaraz nam wszystkim 40 stuknie. Kto zrobił coś głupiego, pokazał cyca prawolowi na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 13 Grudzień 3 godziny temu, ZK Sztum napisał: Zaraz nam wszystkim 40 stuknie. Kto zrobił coś głupiego, pokazał cyca prawolowi na przykład Skąd to skupienie się na włoskiej muzyce akurat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 36 Napisano 14 Grudzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 36 Napisano poniedziałek o 15:32 antychryst prosto z nowego jorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach