Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
jebjebjeb

NARTYCJUSZ MASZ JUŻ PRAWO JAZDY?

Polecane posty

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, LordOrtalion96 napisał:

Nie ma, bo do pedałów nie dosięga nogami. 

To ja wiem, ale myślałem że może jeździł  samochodem przystosowanym dla niepełnosprawnych 

Edytowano przez jebjebjeb

przecież trzeba być kompeltnym przegrywem aby musieć w obecnych czasach kupować samochód albo mieszkać na bardzo głębokiej wsi odciętej od węzłów komunikacyjnych.

2 minuty temu, twój bóg i pan napisał:

nie, po co mi? 

BO WIEM ŻE TO BYŁO TWOJE MARZENIE

Przed chwilą, jebjebjeb napisał:

BO WIEM ŻE TO BYŁO TWOJE MARZENIE

chyba twoje przegrany praawiczku, latami wypisujesz tu płacze o tym że nie masz prawka i marzysz o byciu kierowcą ciężarówki, a to trzeba być ostrym odklejńcem aby chcieć wykonywać tak chuujową pracę. w ETSa się nagrałeś i myślisz że to fajne, a po 10 latach takiej pracy to na ogół już wrak człowieka jest. 

11 minut temu, twój bóg i pan napisał:

chyba twoje przegrany praawiczku, latami wypisujesz tu płacze o tym że nie masz prawka i marzysz o byciu kierowcą ciężarówki, a to trzeba być ostrym odklejńcem aby chcieć wykonywać tak chuujową pracę. w ETSa się nagrałeś i myślisz że to fajne, a po 10 latach takiej pracy to na ogół już wrak człowieka jest. 

Może i chuujowa, ale zawsze lepsze to niż wieczne bezrobocie jak u ciebie. Nieróbstwo też wyniszcza i sam o tym dobrze wiesz.

Może i chuujowa, ale zawsze lepsze to niż wieczne bezrobocie jak u ciebie. Nieróbstwo też wyniszcza i sam o tym dobrze wiesz.

Brednia. Jak sie jest inteligentnym to lepiej nie być na etacie, bo o kreatywne zajęcia nietrudno. taki jełop jak ty to wiadomo że ani kreatywnego zajęcia sobie nie znajdzie, ani do roboty nie pójdzie. W sumie dobrze że pieniędzy nei masz bo i tak byś wszystko przechlał nieudaczniku. 

1 minutę temu, twój bóg i pan napisał:

Brednia. Jak sie jest inteligentnym to lepiej nie być na etacie, bo o kreatywne zajęcia nietrudno. taki jełop jak ty to wiadomo że ani kreatywnego zajęcia sobie nie znajdzie, ani do roboty nie pójdzie. W sumie dobrze że pieniędzy nei masz bo i tak byś wszystko przechlał nieudaczniku. 

Jak się jest inteligentnym to tak. Ale ani ja ani ty nie jesteśmy i musimy sobie inaczej w życiu radzić. Ja chcę pracować na etacie a ty chcesz by utrzymaniu matki. 

4 minuty temu, jebjebjeb napisał:

Jak się jest inteligentnym to tak. Ale ani ja ani ty nie jesteśmy i musimy sobie inaczej w życiu radzić. Ja chcę pracować na etacie a ty chcesz by utrzymaniu matki. 

no nie, ty jesteś przygłupem. ja cie zjadam i wysrrywam duupą. 

2 minuty temu, twój bóg i pan napisał:

no nie, ty jesteś przygłupem. ja cie zjadam i wysrrywam duupą. 

Ja przynajmniej zdałem teorie na prawo jazdy https://imgbox.com/POUp9LOm

A ciebie nawet to przerosło 

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał:

.

.

2 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał:

Jeżeli on ma 37 l to umiejętności jazdy powinien mieć od dwóch dekad, a nie dopiero na stare lata się uczyć. 

no fajnie, od dwóch dekad powinienem mieć umiejętnośc którą nabywa się w godzinę albo dwie.

On jest opóźniony w rozwoju wystarczy popatrzeć na jego ciało 11 latka

Pomijam już to tak jak i wadę wymowy oraz jakieś tiki nerwowe, to że przez tyle lat go nie kusiło aby nauczyć się czymś jeździć. Przecież kobiety nawet jeżdżą...

Przed chwilą, Ktоś całkiem obcy napisał:

Pomijam już to tak jak i wadę wymowy oraz jakieś tiki nerwowe, to że przez tyle lat go nie kusiło aby nauczyć się czymś jeździć. Przecież kobiety nawet jeżdżą...

slaves shall serve. 

Napisano (edytowany)
1 minutę temu, Ktоś całkiem obcy napisał:

Pewnie nawet gdyby chciał to nie miał gdzie się nauczyć, w domu bieda to auta nie mieli, znajomych też nie ma. Dopiero jak mu matka dała z emerytury na kurs prawa jazdy przed 40 stka to pojeździł 

1 minutę temu, twój bóg i pan napisał:

no fajnie, od dwóch dekad powinienem mieć umiejętnośc którą nabywa się w godzinę albo dwie.

Co ty się nauczysz w godzinę lub dwie chyba wiersza na pamięć i jaki z tego pożytek. 

Pewnie nawet nie miał gdzie się nauczyć, w domu bieda to auta nie mieli, znajomych też nie ma

Raczej to typowy banan w mojej ocenie , ale to jest dziwne że nie korciło go nauczyć się czegoś tak przydatnego. Już się nie nauczy i podejrzewam lęk ma przed jazdą...

1 minutę temu, Ktоś całkiem obcy napisał:

Co ty się nauczysz w godzinę lub dwie chyba wiersza na pamięć i jaki z tego pożytek. 

no chyba nie chcesz mi napisać że nie umiałeś samochodem pojechać po dwóch godzinach jazdy. 

Raczej to typowy banan w mojej ocenie , ale to jest dziwne że nie korciło go nauczyć się czegoś tak przydatnego. Już się nie nauczy i podejrzewam lęk ma przed jazdą...

tak, mam taki lęk że janusz który mnie błaga o zachowanie pionu dostaje co chwila prawie ataku serca jak tylko zaczynam dawać za bardzo kurrwie miodu, albo trochę dynamiczniej zahamuję. 

4 minuty temu, twój bóg i pan napisał:

tak, mam taki lęk że janusz który mnie błaga o zachowanie pionu dostaje co chwila prawie ataku serca jak tylko zaczynam dawać za bardzo kurrwie miodu, albo trochę dynamiczniej zahamuję. 

Krasnal przecież instruktor za ciebie jechał ty tylko kręciłeś kierownicą  pewnie każdy krawężnik zaliczyłeś 

4 minuty temu, twój bóg i pan napisał:

Lepiej pozostań przy jeździe na PlayStation, bo ty sprawiasz wrażenie jakbyś jakieś leki przyjmował i zostań w domu, a jak coś to  po taxi możesz dzwonić. 

Napisano (edytowany)
2 minuty temu, jebjebjeb napisał:

Krasnal przecież instruktor za ciebie jechał ty tylko kręciłeś kierownicą  pewnie każdy krawężnik zaliczyłeś 

no piszę przecież że mnie hamuje co chwila, bo mam wyjeebane w przejścia dla pieszych an przykład i nei zamierzam wyrabiac sobie nawyku uważania na plebs. 

Edytowano przez twój bóg i pan

Lepiej pozostań przy jeździe na PlayStation, bo ty sprawiasz wrażenie jakbyś jakieś leki przyjmował i zostań w domu, a jak coś to  po taxi możesz dzwonić. 

wyjeżdże do końca godziny co mam jak już zapłaciłem. 

Przed chwilą, twój bóg i pan napisał:

no piszę przecież że mnie hamuje co chwila. 

Bo bał się że kogoś zabijesz 

Przed chwilą, twój bóg i pan napisał:

wyjeżdże do końca godziny co mam jak już zapłaciłem. 

Instruktor ci powiedział wprost że się nie nadajesz czy sam do tego doszedłeś?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować