Oliloli 38 Napisano Grudzień 11, 2024 Ostatnio poznałam faceta na portalu randkowym. Zanim się spotkaliśmy to pisaliśmy około tydzień. I w ciągu tego tygodnia, kiedy jeszcze się nie spotkaliśmy, on często rzucał aluzje o przytulaniu, bliskości itd. Spotkanie przebiegło ok, dobrze nam się rozmawiało. Na pożegnanie mnie przytulił i pocałowaliśmy się w policzek ( mam wrażenie że on próbował w usta). Odezwał się od razu po spotkaniu i padła propozycja ponownego wyjścia. To co mnie zastanawia, to że po spotkaniu rozmowy z nim są mniej intymne, takie chłodne. Co myślicie na temat takiego zachowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 180 Napisano Grudzień 11, 2024 Ty potraktowalaś go chłodno na pożegnanie ( według niego oczywiście), to teraz się mści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 6 Napisano Grudzień 12, 2024 Ja myślę jak nie była portalu było lepiej 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach