jak to ogarnąć 7 Napisano 12 Grudzień Kupiłbym se skuter ale mama nie pozwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 12 Grudzień dziewczyny tez nigdy nie bedziesz mial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phil "El Żopo" Fiutman 2 Napisano 12 Grudzień Pracy też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 12 Grudzień To ze nie bedzie mial nigdy pracy to akurat nic zlego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Nie wiem czy będę robił może mi się spodoba po kokpicie kierownicy Nie będziesz robił bo z twoim upośledzeniem chyba nawet lekarz by cię nie dopuścił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień (edytowany) 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Nie ma przeciwwskazań jak u argena czy ciebie U mnie nie ma, mam zrobiony PKK z ważnymi badaniami lekarskimi Edytowano 13 Grudzień przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Jakoś na rowerze mi się dobrze jeździło Bo pewnie w nocy i z dala od ludzi. Chociaż i tak ciężko mi uwierzyć że ty umiesz na rowerze jeździć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 4 Napisano 13 Grudzień Ponoć w wielkim mieście da się żyć bez prawa jazdy, natomiast na wsi brak prawa jazdy to dużo większy problem. Ja też nie mam prawa jazdy, a ja bym chciał choć raz w życiu przejechać się samochodem jako kierowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjebjeb 4 Napisano 14 Grudzień Aaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień Dnia 13.12.2024 o 16:30, Daniel86 napisał: Ponoć w wielkim mieście da się żyć bez prawa jazdy, natomiast na wsi brak prawa jazdy to dużo większy problem. Ja też nie mam prawa jazdy, a ja bym chciał choć raz w życiu przejechać się samochodem jako kierowca. w Gdańsku nie polecam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Pravik sobie zrobi prawo jazdy i bedzie zabieral swoja ukochana srakfette na wycieczki XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drаkula 13 Napisano 14 Grudzień Dnia 12.12.2024 o 11:32, jak to ogarnąć napisał: Kupiłbym se skuter ale mama nie pozwala Pozdro z roboty Smakosz https://oshi.at/Dzra/aMDq.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień 6 minut temu, Malchik Gay napisał: A w Łodzi nwm nie byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień ale nie polecam ludzi z okolic Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Pravik bedzie.mial prawo jazdy jak ukleknie na kolana i wezmie miecz egzaminatora.do japy to jego jedyna szansa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Przemo pravik ma prawo do dawania.duupy kotarbie jedynie bo jest jego kuurwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Pravik tak samo bedzie mial prawojazdy jak wylize ciipe kleszczetce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Tak samo realne.jak to ze katiuszka i nimfetka.teraz daja.w zakopane jako luksusowy towar xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach