Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:26 Pomalowany dzisiaj raz sufit i całe drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:27 Pyszny ten sernik mokry jak punia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:29 Być może pomaluje sufit 4x z gruntem 5 bo słabo kryje xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano czwartek o 19:32 (edytowany) 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Być może pomaluje sufit 4x z gruntem 5 bo słabo kryje xd kurrwa jakim gruntem, sufit sie maluje farbą upoślaku xD Edytowano czwartek o 19:33 przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano czwartek o 19:33 o 6 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Pomalowany dzisiaj raz sufit i całe drzwi melina podlaska nabiera świeżości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:34 1 minutę temu, wakanka2 napisał: kurrwa jakim gruntem, sufit sie maluje farbą upoślaku xD Gruntem białym już malowany i raz dulux biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:34 1,5l poszło już białej dokupilem 3l do paczkomatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:35 Bo mi wygląda że nie pokryje jakaś lipna ta farba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:36 1 minutę temu, wakanka2 napisał: o melina podlaska nabiera świeżości Nigdy nie byłem na podlasiu skończ to pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano czwartek o 19:37 Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Nigdy nie byłem na podlasiu skończ to pisać NIGDY TO NIE BYŁEŚ POZA PODLASIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:38 3 minuty temu, wakanka2 napisał: melina Nie melina bo sufit na biało podłogi jasne a meble białe nowoczesny styl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:38 1 minutę temu, wakanka2 napisał: BO NIE UMIESZ MALOWAĆ, PEWNIE NIERÓWNO WE WSZYSTKIE STRONY NASSRANE XD 2x kij zlamalem tyle sily mam w lapach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:40 I ten walek mi na morde spadl ciężki dobrze że miałem okulary ochronne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano czwartek o 19:44 4 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: I ten walek mi na morde spadl ciężki dobrze że miałem okulary ochronne kaleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:46 Przed chwilą, wakanka2 napisał: kaleka Taki plastik robią teraz jak bym w tym pracował wszystkie narzędzia bym musiał mieć z metalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:48 I to w obi takie rzeczy jednorazowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:49 Drugie malowanie po 3 katach i już się zdegradowal i peka w lapach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 19:49 I po co narzędzia trzymać bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano czwartek o 19:57 i czego sie przysrtales znowu do lezaka, ty lyszkowitzki hejterze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano czwartek o 20:11 ty jestes uposledzony umyslowo i z toba nikt nie chce pisac bo j estes parszywym hejterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano czwartek o 20:12 codziennie tutaj wchodzisz i tylko wkuurwiasz ludzi w internecie, miedzy innymi mnie tymi hejtami i klamstwaim, myslisz, ze w realu jestes nienamierzalny i bezkarny, ty gnooju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano czwartek o 20:13 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: codziennie tutaj wchodzisz i tylko wkuurwiasz ludzi w internecie, miedzy innymi mnie tymi hejtami i klamstwaim, myslisz, ze w realu jestes nienamierzalny i bezkarny, ty gnooju? Ty tak robisz a nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano czwartek o 20:14 ja tak nie robie, to ty tutaj wkuurwiasz ludzi i codziennie hejtujeszd i sie smiejesz ze mnie, z lezaka, z klaudiusza, z madzi, z kulfona, z elci, a ja tylko ciebie nienawidze, bo mnie wkuurwiasz ty peedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano czwartek o 20:15 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: ja tak nie robie, to ty tutaj wkuurwiasz ludzi i codziennie hejtujeszd i sie smiejesz ze mnie, z lezaka, z klaudiusza, z madzi, z kulfona, z elci, a ja tylko ciebie nienawidze, bo mnie wkuurwiasz ty peedale Przestań mnie obrażać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano czwartek o 20:16 wal sie ty lyszkowitzki gremlinie, nienawidze cie ty odpadzie i przestan sie odzywac do mnie i spieerdalaj smieeciu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano czwartek o 20:18 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: wal sie ty lyszkowitzki gremlinie, nienawidze cie ty odpadzie i przestan sie odzywac do mnie i spieerdalaj smieeciu Wierze że jeszcze sie pogodzimy i będziemy przyjaciółmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano czwartek o 20:19 mam dosc czytania twoich hejtow i jak ponizasz wszystkich, spieerdalaj ty lyszkowitzka spieerdolino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano czwartek o 20:26 goowno mnie to interesuje w co ty wierzysz smieeciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 21:42 1 godzinę temu, wakanka2 napisał: TY NIE UMIESZ MALOWAĆ, LEPIEJ ŻEBY TE ROBOLE CO MIAŁY Z CIEBIE BEKE TO ZROBIŁY ALE CIE NIE STAĆ Perfekcyjnie umiem malować uczyłem się z yt drzwi wyszły kozak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 23 Napisano czwartek o 21:45 1 godzinę temu, wakanka2 napisał: Przestań mnie obrażać Ma rację ja bym ci chętnie tym metalowym kijem do malowania resztę zębów wybil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach