wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień (edytowany) Łatwe: Legia Warszawa, Chojniczanka Chojnice, GKS Katowice Edytowano 13 Grudzień przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień Trudne: Górnik Wałbrzych, Zagłębie Sosnowiec, KKS 1925 Kalisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 124 Napisano 13 Grudzień Moja jest Lechia Gd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 13 Grudzień ja na drzwiach mam flage Liverpool wiec jestem Liverpool xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień (edytowany) 6 minut temu, Gajja napisał: Moja jest Lechia Gd Za daleko masz do Gdańska i tak byś tam na mecz nie pojechała. Ale do Chojnic możesz iść nawet na pieszo xD Edytowano 13 Grudzień przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 124 Napisano 13 Grudzień (edytowany) A z piłkarzy światowych najbardziej lubiłam Messi. Edytowano 13 Grudzień przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 124 Napisano 13 Grudzień Pravol ignor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, Gajja napisał: A z piłkarzy światowych najbardziej lubiłam Messi. Ale on ciebie nie lubił. Ja wolę Krystyne Ronaldo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień 1 minutę temu, Gajja napisał: Pravol ignor Nie martw się Smakosz też jest kibicem Chojniczanki bo to takie same przegrywy jak on xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 13 Grudzień ja tam jakos za pilka n igdy nie przepadalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja tam jakos za pilka n igdy nie przepadalem xD Wiadomo, bo jesteś gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 13 Grudzień jestem geejem dlatego nigdy w zyciu sie nie calowalem ani nie przytulalem z facetami, natomiast z kobietami tak, i to szcegolnie w gimbazie raz na imprezie u mnie niezly mialem wieczor z dwiema kolezenkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 13 Grudzień lubilem za mlodego grac w pilke ale ogladac w tv juz nie za bardzo nawet teraz bym chetnie pogral w pilke z kims, pobiegal sobie i pokopal, to dobry sport ale patrzec na pilkarzy w tv nie lubie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 194 Napisano 13 Grudzień ultra trudne: GKS Laktoza Łyszkowice https://pl.wikipedia.org/wiki/Laktoza_Łyszkowice ciekawostka: zawodnicy Legii mają przydomek "wojskowi', lecha poznań "kolejorz", a laktozy łyszkowice "szczerbacze" 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 154 Napisano 14 Grudzień . https://static.zabkowice.pl/zabkowice/articles/image/4721f0b8-77d0-4b9d-b4d2-7151c619f63c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 5 Napisano 14 Grudzień 3 minuty temu, Hebee napisał: . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 154 Napisano 14 Grudzień Dobrze że to nie stolec z gaciami wygrał, bo by wołali za piłkarzami gaci:"Wy osrańce!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 124 Napisano 19 godzin temu Hahaha xD https://x.com/Radoslaw2202/status/1871683881931583960?t=dOnE1pciuz5J8jaLmhIq1A&s=19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 124 Napisano 19 godzin temu Julka i murzyn świątecznie https://x.com/Radoslaw2202/status/1872228666928922739?t=po1YBDvySyBWzcRn4ctqrg&s=19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 124 Napisano 19 godzin temu A Mariolka woli murzyna od pravola xD https://x.com/Radoslaw2202/status/1871849456569860248?t=MKDHBHiHzUcjNQ1yimYtUw&s=19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 124 Napisano 19 godzin temu Ważne, że ładna z ryja i nie jest rasistką xD A tu pacz, babcia lubi konie https://x.com/Radoslaw2202/status/1871173916229537799?t=-q5PBC-RbPx0nhWR2Ahg7w&s=19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, Gajja napisał: A Mariolka woli murzyna od pravola xD powiem ci ze te murzynki wizualnie lepsze od tych twoich bylych niedoszlych jak widmok moze tez zlap w siatke jakiegos w afryce ale to by pewnie trzeba najpierw isc do pracy bo tata z mama pewnie murzyna nie sfinansuja Edytowano 18 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, libedowsky napisał: powiem ci ze te murzynki wizualnie lepsze od tych twoich bylych niedoszlych jak widmok moze tez zlap w siatke jakiegos w afryce ale to by pewnie trzeba najpierw isc do pracy bo tata z mama pewnie murzyna nie sfinansuja Współczuję Też bym wolał tańczącego mudzyna zamiast krejzi gadającej mi nad uchem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Ostatnia piosenka napisał: Też bym wolał tańczącego mudzyna gratuluje wyjscia z szafy moze lezak jak sie nie myje to troche ciemniejszy i byscie sie razem skumali on tez ostatnio nie ukrywa ze woli chlopow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 124 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: powiem ci ze te murzynki wizualnie lepsze od tych twoich bylych niedoszlych jak widmok moze tez zlap w siatke jakiegos w afryce ale to by pewnie trzeba najpierw isc do pracy bo tata z mama pewnie murzyna nie sfinansuja Ja pracuję i kończę studia, więc gdybym w ogóle chciała mieć faceta to zasługuję na kogoś lepszego niż murzyn. Mógłby mieć charakter jak Czarnek, ale żeby był trochę chudszy Co kupiłeś krejzi pod choinkę? Bo wyglądasz na takiego który kupuje skarpetki i majtki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Gajja napisał: Ja pracuję i kończę studia, więc gdybym w ogóle chciała mieć faceta to zasługuję na kogoś lepszego niż murzyn. Mógłby mieć charakter jak Czarnek, ale żeby był trochę chudszy A jakby miał charakter jak Czarnek a ciało Przemka pravika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Gajja napisał: Co kupiłeś krejzi pod choinkę? murzyna nie jestem rasista lubie murzynów i uwazam ze kazdy bialy czlowiek powinien miec wlasnego wiec kupilem jej murzyna 7 minut temu, Gajja napisał: więc gdybym w ogóle chciała mieć faceta to zasługuję na kogoś lepszego niż murzyn. no dlatego mowie ze bierz przystojnego murzyna a nie jakeis odpady z kafeterii jak widmoki i moony. Edytowano 18 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, libedowsky napisał: murzyna nie jestem rasista lubie murzynów i uwazam ze kazdy bialy czlowiek powinien miec wlasnego wiec kupilem jej murzyna no dlatego mowie ze bierz przystojnego murzyna a nie jakeis odpady z kafeterii jak widmoki i moony. Jesteś tępy i zawistny jak essesmany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 13 godzin temu 5 godzin temu, libedowsky napisał: powiem ci ze te murzynki wizualnie lepsze od tych twoich bylych niedoszlych jak widmok moze tez zlap w siatke jakiegos w afryce ale to by pewnie trzeba najpierw isc do pracy bo tata z mama pewnie murzyna nie sfinansuja Może pochwalisz się jak tobie wyszło z babcią tołdi która pisałeś jest alkusem. A I ty wydajesz się być non-stop na bani albo na silnych psychotropach. Jeszcze żebyś ty chociaż coś sobą reprezentował mały podstarzały i bezrobotny przykurczu, a wycierasz sobie brudnego pyska ludźmi którzy nie chce mieć z tobą nic wspólnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach