Gajja 127 Napisano czwartek o 17:38 Haha ale Widmo tyra tego podstarzałego przykurcza na rencie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 0 Napisano czwartek o 17:42 3 minuty temu, Gajja napisał: Haha ale Widmo tyra tego podstarzałego przykurcza na rencie xD Nie podlizuj sie, Widmo i tak nie będzie z tobą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 17:44 1 minutę temu, vladimir napisał: Nie podlizuj sie, Widmo i tak nie będzie z tobą xD Bo nikt nie zasługuje na mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 255 Napisano czwartek o 17:45 1 godzinę temu, Tuż po zmroku napisał: Jeszcze żebyś ty chociaż coś sobą reprezentował mały podstarzały i bezrobotny przykurczu, a wycierasz sobie brudnego pyska ludźmi którzy nie chce mieć z tobą nic wspólnego. odezwal sie reprezentant mlodych, zapracowanych i inteligentnych zatoki oparami kleju zatkane to i masz te swoje wizje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 255 Napisano czwartek o 17:46 7 minut temu, Gajja napisał: Haha ale Widmo tyra tego podstarzałego przykurcza na rencie xD przykurcz a kto to ? moze pokurcz przykurcz to chyba cos z miesiniami albo nerwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 17:47 1 minutę temu, libedowsky napisał: przykurcz a kto to ? moze pokurcz przykurcz to chyba cos z miesiniami albo nerwami No to pasuje do ciebie ty mały przykurczu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 17:49 Opowiadajcie co u was, chyba nie siedzicie cały czas z pełnymi brzuchami na srafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano czwartek o 17:57 ah jak tu miło, jprdl omineło mnie swiateczne obzarstwo, nie sprawia mi to przyjemnosci juz lubie miec troche miejsca i fajniej byc troche glodnym nawet jak w ciebie wpychaja xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 52 Napisano czwartek o 18:00 13 minut temu, libedowsky napisał: odezwal sie reprezentant mlodych, zapracowanych i inteligentnych zatoki oparami kleju zatkane to i masz te swoje wizje. Odpowiedz sobie na proste pytanie i mianowicie czy potraktował byś poważnie coś napisane w twoim bełkotliwym stylu. A co masz problem z zatokami , to udaj się do lekarza zamiast projektować swoje problemy na kimś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 255 Napisano czwartek o 18:02 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: A co masz problem z zatokami , to udaj się do lekarza zamiast projektować swoje problemy na kimś. dziekuje za diagnoze doktorze widmo z przystanku alaska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 52 Napisano czwartek o 18:03 15 minut temu, libedowsky napisał: przykurcz a kto to ? moze pokurcz przykurcz to chyba cos z miesiniami albo nerwami Przykurcz to atrapa faceta o kobiecym wzroście 170 z haczykiem jak ty który jest w tragicznym stanie z powodu braku ruсhu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 255 Napisano czwartek o 18:04 Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: Przykurcz to atrapa faceta o kobiecym wzroście 170 z haczykiem jak ty który jest w tragicznym stanie z powodu braku ruсhu. to jest pokurcz wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 52 Napisano czwartek o 18:04 1 minutę temu, libedowsky napisał: dziekuje za diagnoze doktorze widmo z przystanku alaska. Chyba nie szukałeś tutaj współczucia, bo z jakiej racji ktoś miałby ci współczuć przykurczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 52 Napisano czwartek o 18:05 Przed chwilą, libedowsky napisał: to jest pokurcz wlasnie Na jedno wychodzi mały klusku śląski. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 20:05 Hejka gdzie jest moje kochane towarzystwo, już jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 0 Napisano czwartek o 20:08 2 godziny temu, Gajja napisał: moje kochane towarzystwo, już jestem Skończyłeś już blokować tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:09 Ciesze sie, ze jestes cudowna Gajo xD Dzieki Tobie sie usmiecham wiecej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duupa 1 Napisano czwartek o 20:10 Dnia 13.12.2024 o 07:57, Rym Cym + napisał: ultra trudne: GKS Laktoza Łyszkowice ciekawostka: zawodnicy Legii mają przydomek "wojskowi', lecha poznań "kolejorz", a laktozy łyszkowice "szczerbacze" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 20:10 Już dawno nie blokowałam, bo dałam komuś słowo, że nie będę Witaj słodki serniczku Buziaczki od tej pięknej pani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:11 Jak tam leci piekna Gajo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 20:13 (edytowany) 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: Jak tam leci piekna Gajo Ah leci, święta święta i po świętach. Pożegnałam moją rodzinke i zrobiłam pa pa Edytowano czwartek o 20:13 przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duupa 1 Napisano czwartek o 20:13 4 minuty temu, vladimir napisał: Skończyłeś już blokować tematy? Czyli znowu zacząłeś blokować tematy? to chyba trzeba twojego kolegę poinformować co odpierrdalasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 0 Napisano czwartek o 20:13 2 godziny temu, Gajja napisał: dawno nie blokowałam, bo dałam komuś słowo, że nie będę Twoje słowo to se możesz w duuupe wsadzić. ZDJĘĆ TEŻ miałeś nie kraść a ciągle to robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 0 Napisano czwartek o 20:14 (edytowany) 1 minutę temu, Gajja napisał: Ah leci, święta święta i po świętach. Pożegnałam moją rodzinke i zrobiłam pa pa Brat nie miał z ciebie beki że nadal jesteś niedrobiona? Edytowano czwartek o 20:14 przez vladimir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 20:14 Teraz słucham sobie muzyczkę i jestem szczęśliwa, że w moim domu nastał spokój którego tak bardzo mi brakowało przez ostatnie 3 doby xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:15 Lada chwila sylwek Ja dzisiaj bylem na spacerze za miastem i kapalem sie w lesie xD Jutro ide do miejsc na saune/silownie/basen ile kosztuje karnet na rok, bo chcialbym tam kupic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 0 Napisano czwartek o 20:15 1 minutę temu, Duupa napisał: Czyli znowu zacząłeś blokować tematy? to chyba trzeba twojego kolegę poinformować co odpierrdalasz Klaudiusz blokuje albo ty świrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 0 Napisano czwartek o 20:15 Przed chwilą, Gajja napisał: Teraz słucham sobie muzyczkę i jestem szczęśliwa, że w moim domu nastał spokój którego tak bardzo mi brakowało przez ostatnie 3 doby xD To 3 doby aż siedzieli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:16 Jakiej muzyczki sluchasz? xD To fajnie, milego spokoju! I zycze zdrowia na 2025 dla Ciebie Gajo i Twych bliskich :D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:16 Jakiej muzyczki sluchasz? xD To fajnie, milego spokoju! I zycze zdrowia na 2025 dla Ciebie Gajo i Twych bliskich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach