Gajja 127 Napisano czwartek o 20:16 Przed chwilą, KochamElciee<3 napisał: Lada chwila sylwek Ja dzisiaj bylem na spacerze za miastem i kapalem sie w lesie xD Jutro ide do miejsc na saune/silownie/basen ile kosztuje karnet na rok, bo chcialbym tam kupic xD Super że nie siedzisz cały czas dopą w fotelu tak jak pravol szczerbaty z owsikami w doopie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 0 Napisano czwartek o 20:18 Przed chwilą, Gajja napisał: Super że nie siedzisz cały czas dopą w fotelu tak jak pravol szczerbaty z owsikami w doopie xD Albo jak ty. Przecież na pole nie wyjdziesz bo tam może Marta jechać akurat swoim Mercedesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:18 Noo ile mozna Dzisiaj na boso chodzilem po blocie i kapalem sie fajna mgla byla i zielen xD Fajnie jest znowu pospacerowac sobie na lonie natury xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 20:18 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: Jakiej muzyczki sluchasz? xD To fajnie, milego spokoju! I zycze zdrowia na 2025 dla Ciebie Gajo i Twych bliskich Dziękuję, Tobie życzę zdrowia i ślicznej blondyneczki, która pokocha Ciebie takiego jaki jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duupa 1 Napisano czwartek o 20:18 4 minuty temu, vladimir napisał: Twoje słowo to se możesz w duuupe wsadzić. ZDJĘĆ TEŻ miałeś nie kraść a ciągle to robisz A DLACZEGO KATIUSZKA KRADNIE FOTY LADYBOYOM????? I POPIERA NAJWIĘKSZEGO ZBRODNIARZA WOJENNEGO JAKIM JEST WŁADIMIR PUTIN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 0 Napisano czwartek o 20:19 Przed chwilą, Duupa napisał: A DLACZEGO KATIUSZKA KRADNIE FOTY LADYBOYOM????? I POPIERA NAJWIĘKSZEGO ZBRODNIARZA WOJENNEGO JAKIM JEST WŁADIMIR PUTIN? Nie robi tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:19 Jakos wole Ciebie, od dawna sie bujam w Tobie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 20:20 (edytowany) 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: Jakos wole Ciebie, od dawna sie bujam w Tobie xD Szkoda, bo ja nie lubię w seks Edytowano czwartek o 20:20 przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:20 Gaja to dziewczyna moich marzen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:21 Ja nie wiem co to seeks xD Jak z Toba pisze to predko usmiech pojawia sie na mojej twarzy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:22 Gaja to piekna dama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:22 Nic nie szkodzi, ja jestem impotentem i mi nie staje podczas seeksu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:24 Jakbym sie z Gaja w realu spotkal to na pewno byloby fajnie i wesolo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:24 (edytowany) Czuje ze duzo bysmy sie smiali xD Edytowano czwartek o 20:25 przez KochamElciee<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:27 Gaja mi tak humor poprawia, to taka wspaniala i urocza dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:28 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:28 Moj wspookator i przyjaciele i rodzina pokochaliby Gaje xD Od Katiuszki mam sie trzymac z daleka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano czwartek o 20:31 Pravol jest zły bo nie miał normalnej wigilii i świąt i nie wiadomo czy coś dobrego wygrzebał w śmieciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:33 Chooy wie co ta katiuszka ma za uszami, a Gaja jest taka niewinna i urocza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:33 Gaja to jedyna dziewczyna w internecie ktora poprawia mi humor xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:34 (edytowany) Czytalem dzisiaj ze Peja wydal nowy album i w jednym wersie podobno dissowal ludzi ktorzy pisza na wykop XD Edytowano czwartek o 20:34 przez KochamElciee<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:35 (edytowany) Gaja wypelnia radoscia moje smutne serce xD Edytowano czwartek o 20:35 przez KochamElciee<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duuppaa2 2 Napisano czwartek o 20:35 3 minuty temu, Gajja napisał: Pravol jest zły bo nie miał normalnej wigilii i świąt i nie wiadomo czy coś dobrego wygrzebał w śmieciach. NAWET MATKA SIĘ GO WSTYDZI I NIE WZIĘŁA GO ZE SOBĄ NA WIGILIĘ XDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duuppaa2 2 Napisano czwartek o 20:37 4 minuty temu, Gajja napisał: Pravol jest zły bo nie miał normalnej wigilii i świąt i nie wiadomo czy coś dobrego wygrzebał w śmieciach. Trzeba tam przedzwonić żeby zaczęli zakładać kłódkę na śmietniki to się skończy kozaczenie xDDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:37 Jeebac swieta bozego spieerdolenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duuppaa2 2 Napisano czwartek o 20:41 5 minut temu, give it away napisał: Miał Hahaha ale uciął zdjęcie żeby nie było widać jego łysiny xDDDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:54 dobrej nocy Gaja i zycze wszystkiego najlepszego w 2025 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano czwartek o 20:57 Święta święta i po świętach. Dobrze se zrobić postanowienia na Nowy Rok. A w ogóle jak słyszę coś takiego w stylu - Ja jestem impotente - A ja nie lubię w segz to mnie ciekawi czy dwa minusy dadzą plus i będzie dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano czwartek o 20:59 wyjeebane mam w jakies seeksy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach