Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień (edytowany) tak nie mierzymy penesa xd https://ibb.co/0Qf93FF Edytowano 14 Grudzień przez Bawidamek z Szczywilka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Ja nie mierze bo nie mam dla kogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 174 Napisano 14 Grudzień ej, bo leżak się obrazi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Nie klikam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 174 Napisano 14 Grudzień (edytowany) ... Edytowano 14 Grudzień przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Czekam jak sie.skonczy zakichany weekend xD Ja np lubie poniedzialki bo wtedy ludzie do pracy ida a ja nie musze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień 32 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Stąd twoje 19? Kiedyś tak mogłem się spuscic w napletku teraz nie da rady za duży jest kootas nie mam stulei xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Zawsze.jak widze jak ludzie oh.poniedzislek i do pracy to ja.sie ciesze ze to nie moj bol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień Mogę to otworzyć w kolejce w sklepie? Czy lepiej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 62 Napisano 14 Grudzień Tabletem sobie zmierzcie rozmiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień Takim sposobem na spokojnie mam 13,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień zobaczyłem na fb i j3bł3m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień I już wiadomo, skąd się wzięło 17 u kolegi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień Zwykly oszust i naciągacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 839 Napisano 14 Grudzień xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień Trochę mi to przypomina trąbę słona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień u mnie na FB podobne klimatyhttps://zapodaj.net/plik-PXICcrM4BD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 39 Napisano 14 Grudzień 2 godziny temu, malowany napisał: Trochę mi to przypomina trąbę słona Właśnie miałam pytać dlaczego w temacie jest organ męski a w rycinie trąba słonia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 39 Napisano 14 Grudzień 2 godziny temu, malowany napisał: Zwykly oszust i naciągacz Wyjątkowo trafny osąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Właśnie miałam pytać dlaczego w temacie jest organ męski a w rycinie trąba słonia. Zauważam duże podobieństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Wyjątkowo trafny osąd Dosłownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień też miałem tego bałwana xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 62 Napisano 14 Grudzień Nadal sobie mierzycie? Podciągnę Wam temat do góry i niech się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień Przyjmijcie to do wiadomości, mam 13.5 cm, nie 11,2 źle mierzyłem po prostu, dzięki bawi za sposób 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Nadal sobie mierzycie? Podciągnę Wam temat do góry i niech się dzieje szukam tabletu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień Myślę, że 14 cm jest w moim zasięgu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 62 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: szukam tabletu Musisz się zgłosić na Podlasie do Leżaka. Ja Ci nie pożyczę ani nie zmierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Musisz się zgłosić na Podlasie do Leżaka. Ja Ci nie pożyczę ani nie zmierzę dajcie jakiś krótki to napiszę że jest tak długi że nie da się zmierzyć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 39 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, malowany napisał: Myślę, że 14 cm jest w moim zasięgu huh Przywieś sobie ciężarek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 62 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: dajcie jakiś krótki to napiszę że jest tak długi że nie da się zmierzyć xD Podobno rozmiar poznaje się po nosie i palcach. Masz duży nos i długie palce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach