Bawidamek z Szczywilka 351 Napisano 14 Grudzień 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Podobno rozmiar poznaje się po nosie i palcach. Masz duży nos i długie palce? Mam długie palce i normalny nos 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 62 Napisano 14 Grudzień 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: Mam długie palce i normalny nos Tak przypuszczałam, że masz dużego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień 7 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Przywieś sobie ciężarek. To sobie przywies heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 351 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Tak przypuszczałam, że masz dużego xD a to ma przełożenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 351 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, malowany napisał: To sobie przywies heh a z prezerwatywo jaki duży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: xD a to ma przełożenie ? Weź pokaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: a z prezerwatywo jaki duży Nie używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 351 Napisano 14 Grudzień 3 minuty temu, malowany napisał: Weź pokaż zbok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 351 Napisano 14 Grudzień poza tym już nie mogę pokazywać ani udostępniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 351 Napisano 14 Grudzień 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ja nim macham właśnie po kąpieli suszarko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień 5 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ja nim macham właśnie po kąpieli Idź do mam talent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień (edytowany) Kręciłbyś śmigłem, przed paszczą aligatora Edytowano 14 Grudzień przez malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 39 Napisano 14 Grudzień 14 minut temu, malowany napisał: To sobie przywies heh Do czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień A w finale w tym samym czasie, odpalałbys szluga i heblowal sylikon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 146 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Do czego? Masz dwie opcję, wybieraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 351 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Raz byłem u matki z dzieckiem to ptasie mleczko kupiła do kawy i teraz dałeś mi do myślenia czy to był podsteks seksualny czy zbieg okoliczności zależy o jakim smaku jak śmietankowe to lubi murzyńską śmietanę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 351 Napisano 14 Grudzień Jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Ja mam truskawkowego szejka i zaraz sobie zapodam chyba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Smacznego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach