Prоmyczek 11 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Czuję, że jak Jeżyk zobaczy mój gest i dostanie podwójne espresso za 6,70 to będzie poheblowane. https://iili.io/2h48Jb1.jpg Edytowano 7 godzin temu przez Prоmyczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 6 godzin temu Pora sie leczyć więc wybierz sobie szpital i dajesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 16 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Pora sie leczyć więc wybierz sobie szpital i dajesz Nakarm czasem te małe jeze samico jeza a nie z gangusami romansujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: Nakarm czasem te małe jeze samico jeza a nie z gangusami romansujesz Nie martw się u mnie nikt nie głoduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 19 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, buongiorno napisał: Nakarm czasem te małe jeze samico jeza a nie z gangusami romansujesz Raczej z Mietkami spod Gieesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Promyczek to konto sruna tak jak niedorozwoj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 16 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie martw się u mnie nikt nie głoduje. Hedgehogi jedzą hot dogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 19 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, buongiorno napisał: Hedgehogi jedzą hot dogi Ale tylko z Orlenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu RymCym jada hotdogi klientom w lazienkach na Orlenie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, niedorozwój napisał: Ale tylko z Orlenu Na CPN są najlepsze hot dogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Ja nie przepadam bo po tych hot dogach brzuch boli potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Ja nie przepadam bo po tych hot dogach brzuch boli potem Ja też nie. Najlepszy obiad w domu np. Nslesniki czy kotlet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Racja xD Nalesniki u babci dobre xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Racja xD Nalesniki u babci dobre xD Babcia robi pyszne tylko ma jedną wadę bo chce wepchnąć jak najwięcej a ja zjem góra dwa Edytowano 6 godzin temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Haha.racja xD Ja moze z 5 zjem :P Niedlugo ide do mamy na nalesniki xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Haha.racja xD Ja moze z 5 zjem Niedlugo ide do mamy na nalesniki xP W nocy idziesz jeść naleśniki do mamy? A z czym będziesz jadł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Niedlugo w sensie w ciagu najblizszych kilku dni, haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Lubie.z.powidlami sliwkowymi domowymi najbardziej, mniam :) z serkiem waniliowym i dzemem truskawkowym tez lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Niedlugo w sensie w ciagu najblizszych kilku dni, haha A że tak niedługo u mnie tata od zawsze gotował a mama nie lubiła więc nie gotowała nigdy. Zresztą najlepsi kucharze to mężczyźni taka prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Lubie.z.powidlami sliwkowymi domowymi najbardziej, mniam z serkiem waniliowym i dzemem truskawkowym tez lubie A ja z serem białym najbardziej albo z jabłkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Mezczyzni podobno maja lepszy smak niz kobity xD Z bialym serem chyba dawno nie jadlem a z jablkami to juz w ogole, ale to z jakims musem jablkowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Mezczyzni podobno maja lepszy smak niz kobity xD Z bialym serem chyba dawno nie jadlem a z jablkami to juz w ogole, ale to z jakims musem jablkowym? Możliwe nie wiem bo i jak Jabłka obierasz i kroisz na małe kosteczki i wrzucasz do garnka i smażysz i dodajesz trochę cukru i cumanomu. Pyszne to jest tylko takie domowe zrobione a nie ze sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Wow, sprobuje cos.takiego przygotowac moze xD No ja tez nie wiem, bo duzo kobit gotuja lepiej niz niejeden facio xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Wow, sprobuje cos.takiego przygotowac moze xD No ja tez nie wiem, bo duzo kobit gotuja lepiej niz niejeden facio xD Proste w wykonaniu a bardzo dobre. Ma się zrobić taki drzem. To chyba jest tak że mężczyzna jak zostaje kucharzem to z powołania bo chce i dlatego jest dobrym kucharzem a kobieta często jest zmuszona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 5 godzin temu Idę spać choć nie chce mi się. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Mozliwe xD A na czym sie smazy te jablka, na masle? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Dobranoc slodkich snow ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Mozliwe xD A na czym sie smazy te jablka, na masle? Tak na maśle. I nie smażysz długo, jak zaczyna puszczać soki to można już wyłączyć. Też zależy czy wolisz taką papkę czy trochę w kawałkach Jabłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Dobranoc slodkich snow ^^ Za chwilę wstaje to Wątpię że będę śnić ale dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu ok brzmi smacznie ,dzieki i pozdrawiam ^^ dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach