Dumbino 32 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Megi_ona napisał: Proste w wykonaniu a bardzo dobre. Ma się zrobić taki drzem. To chyba jest tak że mężczyzna jak zostaje kucharzem to z powołania bo chce i dlatego jest dobrym kucharzem a kobieta często jest zmuszona. Dżem. Uwsteczniasz się od zadawania z Jukonem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Lubie dzem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dumbino napisał: Dżem. Uwsteczniasz się od zadawania z Jukonem xD Kto to jest Jukon? A no tak mój błąd źle napisałam oczywiście ma być dżem ale wy tu wszyscy tutaj po studiach profesorskich z 5 doktoratami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu wcalenie, ja nawetmatury nie mam xD jukonw sensie widmo xD srun go nie lubi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: wcalenie, ja nawetmatury nie mam xD jukonw sensie widmo xD srun go nie lubi xD A z tymi studiami to było do niego bo Ty jesteś mądrzejszy od niego Aaaa Promyczek to od zadawania z nim urosła mi inteligencja Edytowano 6 godzin temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Mi to bardziej wyglada na przyjazn niz 'zadawanie sie'... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 176 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Mi to bardziej wyglada na przyjazn niz 'zadawanie sie'... Bo to jest przyjaźń. Idę już naprawdę spać i dzięki za towarzystwo. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Ja rowniez dziekuje trzymaj sie i pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach