Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu Umalowalem ją tam gdzie miały stać meble i tak 2,5mb + 3,5mb nie była dokonczona 3lata bo mi szkoda było na farbę 74zl (nie wiedziałem że są po 23zl takie 0,4l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu A czemu sie.przyjeebal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,2 napisał: Oj tak wymień teraz jak ona leci za komodami No nie można było mi się nie chciało na hossie xd No jak tam wolisz, ja to mam tak że to co jest pod listwą jest przykręcane a sama listwa nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No jak tam wolisz, ja to mam tak że to co jest pod listwą jest przykręcane a sama listwa nie jest. Ja nie mam wyboru to nie 32 ten tv waży tyle że czekałem 3lata aż mi ktoś pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu Go postawić na komidach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: A czemu sie.przyjeebal? Długa historia. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu Mogłem się bardziej przyłożyć ale ważne że już jest pomalowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Bateria mi pada w tel a nie chce mi sie przy laptopie siedziec xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,2 napisał: Ja nie mam wyboru to nie 32 ten tv waży tyle że czekałem 3lata aż mi ktoś pomoże A to to ja wiem, mi chodziło że teraz łatwiej wymienić na nową niż kilka lat temu ją odkręcać. Nieważne zresztą. Edytowano 5 godzin temu przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Ciekawe jak sie bedzie na moim nowym superkomputerze w konsoli pisalo na srafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A to to ja wiem, mi chodziło że teraz łatwiej wymienić na nową niż kilka lat temu ją odkręca. Nieważne zresztą. Podoba mi się pomalowana tylko trzeba to naprawdę dokładnie zrobić z nożykiem a ja dzisiaj podlozylem kartki kakendarza 2023 resztę zmylem dziececymi na paznokcia xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Ta konsololo duzo szybsza niz moj laptop i szajsung z ktorego tera nadaje xD Jak ogladalem na yt jak ludzie.graja.i te.kolory i ekran to od razu zamowilem bo sie zakochalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No jak tam wolisz, ja to mam tak że to co jest pod listwą jest przykręcane a sama listwa nie jest. U mnie taka była ale to beznadziejnie wychodzilo fachowcowi w końcu się wkoorwil i zaczac wiercic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu W sensie po swojemu na wylot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A to to ja wiem, mi chodziło że teraz łatwiej wymienić na nową niż kilka lat temu ją odkręca. Nieważne zresztą. Ale ona jest z tych nowych pcv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu Ogólnie salon jest po gładzi mi typ z dołu robił za 400 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu Bo to było tak że miał lachon przyjechać skrobalem sufit i tak w połowie się wkoowilem że mi się nie chce matka spytała sasiada i jeszcze później mi gladzie zrobil za dodatkowe 400 i malowanie ileś tam na biało też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Gdybym sie.dzisiaj juz nie odezwal to odezwe sie.z rana na.mojej nowej konsoli trzymajcie.sie Lezak i Elcia, dobrej nocy Wam zycze i udanego 2025 ogolnie :P 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Kto mial przyjechac lezi? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Kto mial przyjechac lezi? XD Taka typiara z sympatii ale zaciazyla no trochę jak elka taka moda wtedy była okulary przeciwsłoneczne XDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A to to ja wiem, mi chodziło że teraz łatwiej wymienić na nową niż kilka lat temu ją odkręcać. Nieważne zresztą. Jak ty na przystanku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu Czarny ze złotem pasuje https://v.wpimg.pl/LzkzNzM0YxsKGDhJYktuDklAbBMkEmBYHlh0WGJIeEpbVSoDI1EvCA4XPVd_AH5UHAotHiMePBZETX9LeR91SVxJek1vTQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Haha xD Do mnie tez miala Katiuszka przyjechac, az zalatwilismy z kumplem geejem nowe zaslony i wyrko dla nas, ale cos nie wyszlo... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Wow fajny PC xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 4 godziny temu Ja to mam tą chyba. https://www.castorama.pl/listwa-przypodlogowa-pcv-goodhome-duo-23-x-59-x-2200-mm-decor-475/3663602531579_CAPL.prd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,2 napisał: Taka typiara z sympatii ale zaciazyla no trochę jak elka taka moda wtedy była okulary przeciwsłoneczne XDDDD W którym to było roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja to mam tą chyba. Pytała jak golic punie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Ja teraz mam znowu wolna chate, bo wpollokatora nie ma mozliwe ze na dluzej, gdyby wszystko bylo dobrze to bysmy sobie z Katiuszka teraz lezeli u mnie tutaj w wyrku i spedzali razem.wigilie xD Ale mam misia pluszowego chociaz 🥰🥰 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Haha laska z sympatii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: W którym to było roku? Pierwszy remont salonu pół życia temu xD 10k poszło zrobiłem okna pcv podłogi listwy rolety malowanie z gładzi wyro tv 29 crt xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach