podlaski mitoman 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) A szwagra nie będzie na święta https://imgbox.com/AB2WI9QG Edytowano 7 godzin temu przez podlaski mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 6 godzin temu Szcerbatemu znowu sie nudzi i podszywa sie pod swego Pana lezaczka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Szcerbatemu znowu sie nudzi i podszywa sie pod swego Pana lezaczka xD A ty łysy widzę że już się znudziłeś gierkami Edytowano 6 godzin temu przez podlaski mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 6 godzin temu Łysy to twoj Pan xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Łysy to twoj Pan xD Szczerbaty ma kompleksy na punkcie łysego z brazzers bo nigdy nie roochał a łysego od ciągłego roochaniu boli fiut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Ostatnia piosenka napisał: Szczerbaty ma kompleksy na punkcie łysego z brazzers bo nigdy nie roochał a łysego od ciągłego roochaniu boli fiut Pjoter sam jesteś szczerbaty ty łódzki upoślaku na rencie Edytowano 6 godzin temu przez podlaski mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 6 godzin temu Nudzi mnie juz to srorum ide sobie grac w crash team racing na psx, zapomnijcie o mnie i o moim istnieniu, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Nudzi mnie juz to srorum ide sobie grac w crash team racing na psx, zapomnijcie o mnie i o moim istnieniu, pa xD PisZ cały czas w co grasz bo to ciekawe Nawet jak 5 minut grałeś to pisz fifi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Nudzi mnie juz to srorum ide sobie grac w crash team racing na psx, zapomnijcie o mnie i o moim istnieniu, pa xD zdychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 6 godzin temu Nic nie bede tutaj pisal o moim graniu, mam swoje forum i strone internetow od tego, moj czas sie tu skonczyl xd Nie chce mi sie tu pisac o moim graniu xd Za duzy syf tu macie xd Nara xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, podlaski mitoman napisał: A szwagra nie będzie na święta Co szczerbaty pozazdrościleś leżakowi telewizora i teraz będziesz wrzucał kradzione foty z wykopu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, DobryPawel napisał: Co szczerbaty pozazdrościleś leżakowi telewizora i teraz będziesz wrzucał kradzione foty z wykopu? To nie kradzione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, podlaski mitoman napisał: To nie kradzione Przez 3 miesiące miałeś ból duupy o telewizor i dalej przeżywasz że cię nie stac na biedacki telewizor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, DobryPawel napisał: Przez 3 miesiące miałeś ból duupy o telewizor i dalej przeżywasz że cię nie stac na biedacki telewizor? Stać mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, podlaski mitoman napisał: To nie kradzione Jasne mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, podlaski mitoman napisał: Stać mnie Jak ma cię stać jak jesteś całe życie na bezrobociu i grzebiesz w śmieciach za jedzeniem xD Edytowano 5 godzin temu przez DobryPawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, DobryPawel napisał: Jak ma cię stać jak jesteś całe życie na bezrobociu i grzebiesz w śmieciach za jedzeniem xD Pracuje przez internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, podlaski mitoman napisał: Stać mnie A twój ulubiony budda wkrótce wyjdzie z więzienia hahahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, podlaski mitoman napisał: Pracuje przez internet Dlatego dalej masz mordę szczerbatą i grzebiesz w śmietniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, DobryPawel napisał: A twój ulubiony budda wkrótce wyjdzie z więzienia hahahaah Tak, za 20 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, podlaski mitoman napisał: Pracuje przez internet DLATEGO GOLODUPCA NIE STAC CIĘ NA TO ŻEBY KUPIĆ SOBIE PAKIET INTERNETU? TYLKO CZEKASZ KILKA DNI ŻEBY ODNOWIŁ CI SIĘ PAKIET XD Edytowano 5 godzin temu przez DobryPawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, DobryPawel napisał: Dlatego dalej masz mordę szczerbatą i grzebiesz w śmietniku? Chyba ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, DobryPawel napisał: DLATEGO GOLODUPCA NIE STAC CIĘ NA TO ŻEBY KUPIĆ SOBIE PAKIET INTERNETU? XD Kłam dalej hejkerze https://imgbox.com/jKT3dExg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, podlaski mitoman napisał: Tak, za 20 lat To mało wiesz upoślaku ale według pewnych informacji budda wyjdzie w najbliższym czasie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, podlaski mitoman napisał: Kłam dalej hejkerze Dlaczego upoślaku ucięty jest screen? Czyżby znowu zajeebany z wykopu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, DobryPawel napisał: To mało wiesz upoślaku ale według pewnych informacji budda wyjdzie w najbliższym czasie. Te informacje od jego upośledzonych fanów z tiktoka? Z tego co wiem to wg nich miał kilka dni po aresztowaniu wyjść xD Edytowano 5 godzin temu przez podlaski mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, podlaski mitoman napisał: Chyba ty DLACZEGO JESTEŚ TAKIM NIEUDACZNIKIEM??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlaski mitoman 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, DobryPawel napisał: DLACZEGO JESTEŚ TAKIM NIEUDACZNIKIEM??? Sam wiesz najlepiej że jest ciężko w życiu. Jak tam kolejne bodajże 8 już święta w domu szwagra i siostry? Nie jest ci wstyd przez siostrzeńcami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Edytowano 5 godzin temu przez DobryPawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, podlaski mitoman napisał: Sam wiesz najlepiej że jest ciężko w życiu. Jak tam kolejne bodajże 8 już święta w domu szwagra i siostry? Nie jest ci wstyd przez siostrzeńcami? MNIE AKURAT STAĆ NA WYJŚCIE DO RESTAURACJI CZY WYLECIEĆ DO CIEPŁYCH KRAJÓW A TY MUSISZ ZAPITALAĆ Z BUTA 32 KM BO NIE MASZ PIENIĘDZY NA AUTOBUS XDDDD Edytowano 5 godzin temu przez DobryPawel 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach