Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
czarek123

Czy mogę mieć schizofrenię hebefreniczną?

Polecane posty

Przejdźmy do setna bardzo proszę o odpowiedzi specjalistów dokładnie od 2020 roku zaczęły się dziać u mnie dziwne rzeczy a mianowicie ja potrafię wywoływać kichanie ziewanie itp. różne bóle, różne choroby chrząkania itp. dzieje się to też u zwierząt itp. kot zaczyna się myć trząść się umiem kontrolować pogodę jak ja zasypiam to zaczyna wiać albo silnie padać deszcz jak jest burza kiedy o czymś myślę przełknę ślinę czy coś to pioruny szybciej biją albo koguty pieją albo ktoś kaszle i to jest moja wina tak ja to odbieram właśnie gdzieś pisałem na jakiejś stronie i twierdził że mam schizofrenię hebdfreniczną ona odbiega od normalnej choroby i jest to choroba karmiczna WIECIE CO TO ZNACZY?! i występuje u dzieci od 15 do ileś tam życia nie mogę przez to coś funkcjonować normalnie i po za tym nie wiem komu mam powiedzieć o tych moich objawach? Ktoś może mnie wyśmiać większość osób dzieje się to już kilka lat i jest już coraz gorzej! Potrzebuje jakiegoś specjalisty bo ja już nie wiem co robić!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować