stachlew crew 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) jesteście gotowi? dla tych co nie wiedzą wyjaśniam - rządy światowe wywołają za pomocą nowych technologii zbiorowe halucynacje w skali globalnej które będą wyglądały jak inwazja kosmitów. później pojawi się mesjasz który powstrzyma inwazję i pod jego przywództwem powstanie nowa religia światowa która zniszczy abrahamiczne religie. Edytowano 2 godziny temu przez stachlew crew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 130 Napisano 2 godziny temu Przecież już wieki temu rządy doprowadziły do iluzji że piniondz daje szczęście i tak powstała religia piniondza. I co jakiś czas przychodzi nowy mesjasz, czyli ideologia mająca zapewnić szczęście w tej rzeczywistości urojonej, wbrew tej religii, opium dla mas poniżej tych 5% najbogatszych którzy pociągają za sznurki światowe, szare eminencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: piniondz daje szczęście szczęścia może nie dają, ale możliwość do bycia szczęśliwym jak najbardziej. przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. tu chodzi o literalne halucynacje i symulację inwazji obcego gatunku na ziemię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 167 Napisano 2 godziny temu od 91 roku mieszkańcy wsi łyszkowice doświadczają kontaktu trzeciego stopnia z ufo buszującym w śmietnikach nocami... testują blue beam widocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Rym Cym + napisał: od 91 roku mieszkańcy wsi łyszkowice doświadczają kontaktu trzeciego stopnia z ufo buszującym w śmietnikach nocami... testują blue beam widocznie. możliwe że dojdzie do ataku armi klonów któer będą wyglądały tak: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 130 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, stachlew crew napisał: szczęścia może nie dają, ale możliwość do bycia szczęśliwym jak najbardziej. przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. tu chodzi o literalne halucynacje i symulację inwazji obcego gatunku na ziemię. Robię 2 rzeczy na raz. Ok. Bardziej bym stawiała na AI podszywającą się pod kogoś kto noe istnieje, albo i istnieje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 130 Napisano 2 godziny temu Jaki byłby mechanizm tych halucynacji, w jakis posób by miało do nich dojść na skalę globalną? Przy pomocy czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Bardziej bym stawiała na AI podszywającą się pod kogoś kto noe istnieje, albo i istnieje to blue beam najpierw śmieszy takie osoby jak ja, bo najtrudniejsze jest dla mnie zawsze zaakceptowanie faktu że ludzie w większości są deebilami, wypieram go. z mojej perspektywy osobnika który siedzi całe zycie w jakiś dziwacznych ezoterycznych nerdowskich gunwnach taki plan zwyczajnie nie może się udać, ale nie biorę poprawki na to że większość peonów tylko chodzi se do pracy je i srra. wiedzą że ma przyjść jezusek i ich uratować jak będzie źle, to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 19 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, stachlew crew napisał: możliwe że dojdzie do ataku armi klonów któer będą wyglądały tak: Szok, hebeee wysłała cycki klonowi z Zeta Reticuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Jaki byłby mechanizm tych halucynacji, w jakis posób by miało do nich dojść na skalę globalną? Przy pomocy czego? pewnie kombinacja działań, ale ja bym stawiał na rozpylenie jakiegoś areozolu. po dmt często się podobno widzi jakieś dziwne istoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 130 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, stachlew crew napisał: pewnie kombinacja działań, ale ja bym stawiał na rozpylenie jakiegoś areozolu. po dmt często się podobno widzi jakieś dziwne istoty. Pieniądz papierowy może być najlepszym nośnikiem substancji działającej jak wirus, kwestia tylko opracowania jej odpowiednio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach