Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
stachlew crew

hahahahaha do tv republika wzięli na sylwestra homosiów z niemiec żeby im grali muzyczkę

Polecane posty

Jak na moje oko to u nich zapowiada się najbardziej sylwestrowy wieczór. Coś do potupania, ponucenia, pobujania, znane melodie, wesołe, typowe na prostą zabawę, czego chcieć więcej? To nie czas na smętne kawałki,  albo z jakimś głębszym przesłaniem, czy hity dla dzieciarni. Niech się ludzie bawią chociaż dla mnie Sylwester to żadna okazja do zabawy. 

• Thanks 1

3 minuty temu, Hebee napisał:

Jak na moje oko to u nich zapowiada się najbardziej sylwestrowy wieczór. Coś do potupania, ponucenia, pobujania, znane melodie, wesołe, typowe na prostą zabawę, czego chcieć więcej? To nie czas na smętne kawałki,  albo z jakimś głębszym przesłaniem, czy hity dla dzieciarni. Niech się ludzie bawią chociaż dla mnie Sylwester to żadna okazja do zabawy. 

mmm blue boys, totalnie heteroseksualne 

12 minut temu, stachlew crew napisał:

Patrzę przez pryzmat dorobku i tak np Freddie Mercury cenię bardzo i takiego wykonawcy już nie będzie, czy Kaczmarskiego. Można postarać się oddzielić parcę czyjąś od niego samego i postrzegać ich pozytywnie wyłącznie jako tworców muzycznych, a jako ludzi to inna sprawa..

Przed chwilą, Hebee napisał:

Patrzę przez pryzmat dorobku i tak np Freddie Mercury cenię bardzo i takiego wykonawcy już nie będzie, czy Kaczmarskiego. Można postarać się oddzielić parcę czyjąś od niego samego i postrzegać ich pozytywnie wyłącznie jako tworców muzycznych, a jako ludzi to inna sprawa..

Jak idzie szukanie bolca młoda panno? Kiedy znajdzie sie kandydat na ojca dziecka i kiedy przedstawi go wacpanna rodzicom? 

20 minut temu, stachlew crew napisał:

To to się jeszcze śpiewa chętnie, ale ten drący się murzyn udający kapitana to żenua.

5 minut temu, Stara baba szuka bolca 2 napisał:

Jak idzie szukanie bolca młoda panno? Kiedy znajdzie sie kandydat na ojca dziecka i kiedy przedstawi go wacpanna rodzicom? 

Nie szukam póki co.

4 minuty temu, Stara baba szuka bolca 2 napisał:

rozumiem, u nas na Podlasiu są pewne sposoby schwytania kawalera nawet jak jest przypięty do kaloryfera

To kaloryfer z tych na kółkach ma sie rozumieć..

Pani słyszała, że Kaczmarski molestował córkę...? A już przynajmniej na pewno była przemoc. Nawet dorobek wobec tych informacji ostatnich, nie liczy się... Nie ma znaczenia. W obliczu tego jakim ktoś był człowiekiem, a był świńskim, nie ma żadnego znaczenia (...). 

Edytowano przez Wdzięczna

5 minut temu, Wdzięczna napisał:

Pani słyszała, że Kaczmarski molestował córkę...? A już przynajmniej na pewno była przemoc. Nawet dorobek wobec tych informacji ostatnich, nie liczy się... Nie ma znaczenia. W obliczu tego jakim ktoś był człowiekiem, a był świńskim, nie ma żadnego znaczenia (...). 

Ma znaczenie dorobek dla świata muzyki i docenienia talentu twórcy, ale żadnego znaczenia nie ma w ocenie człowieka jako takiego.

• Thanks 1

21 minut temu, Hebee napisał:

Do tego wyszło w wywiadzie ostatnio, że sprowadzał też prostytutki do domu (na oczach córki), a żonka podobno się cieszyła, że te prostytutki mają prezes.rane, a ona ma spokój... Fajny artysta, nie ma co... : ) 

Przed chwilą, Wdzięczna napisał:

Do tego wyszło w wywiadzie ostatnio, że sprowadzał też prostytutki do domu (na oczach córki), a żonka podobno się cieszyła, że te prostytutki mają prezes.rane, a ona ma spokój... Fajny artysta, nie ma co... : ) 

Człowiek, ojciec i mąż nie ma co, ale artysta nadal bdb.

Ma znaczenie dorobek dla świata muzyki i docenienia talentu twórcy, ale żadnego znaczenia nie ma w ocenie człowieka jako takiego.

Taa, bard "Solidarności", tylko, że mało solidarny w rodzinie był. No i w domu. W życiu. 

Ludzie, wy w ogóle czytacie jakieś portale z informacjami, jakieś gazety, ja nie wiem. Zanim coś o kimś napiszecie??? 

1 minutę temu, Hebee napisał:

Człowiek, ojciec i mąż nie ma co, ale artysta nadal bdb.

Michael Jackson też był świetnym artystą. Nie wiem czy robił krzywdę dzieciom. Nie potwierdzone... 

Ale Puff Diddy (ja akurat nie słucham i nie preferuje) czy Jay-Z (mąż Beyonce) też są podobno świetnymi artystami, ale "tylko" zgwałcili 13-latkę wiele lat temu... 

Też ich uwielbiasz? 

3 minuty temu, Wdzięczna napisał:

Taa, bard "Solidarności", tylko, że mało solidarny w rodzinie był. No i w domu. W życiu. 

Ludzie, wy w ogóle czytacie jakieś portale z informacjami, jakieś gazety, ja nie wiem. Zanim coś o kimś napiszecie??? 

Nie interesują mnie celebryci żywi czy martwi, mam swoje zycie.

Córka Kaczmarskiego przyznała się też do aborcji, bo przyznała, że ojciec zgotował jej piekło w dzieciństwie i zrył psyche. Ale zaraz, zaraz... To przecież nie jego wina. To ona jest ta zła... : (

1 minutę temu, Wdzięczna napisał:

Michael Jackson też był świetnym artystą. Nie wiem czy robił krzywdę dzieciom. Nie potwierdzone... 

Ale Puff Diddy (ja akurat nie słucham i nie preferuje) czy Jay-Z (mąż Beyonce) też są podobno świetnymi artystami, ale "tylko" zgwałcili 13-latkę wiele lat temu... 

Też ich uwielbiasz? 

Nie zaprosiłabym na kawę, kogoś kto jako człowiek mi nie odpowiada, ale praca tej osoby może mi odpowiadać jak najbardziej. Ciekawe czy jeśli dowiesz się że Edison miał na koncie ped.ofilie to wymienisz żarowki na świeczki, bo wieki ludzie się bez nich odbywali więc nie jest, że się nie da.😄

2 minuty temu, Hebee napisał:

Nie interesują mnie celebryci żywi czy martwi, mam swoje zycie.

Jak widać. 

: ) 

Córka Kaczmarskiego przyznała się też do aborcji, bo przyznała, że ojciec zgotował jej piekło w dzieciństwie i zrył psyche. Ale zaraz, zaraz... To przecież nie jego wina. To ona jest ta zła... : (

Co mnie to obchodzi skoro nawet nie mam z nimi mininalnego kontaktu?

Nie zaprosiłabym na kawę, kogoś kto jako człowiek mi nie odpowiada, ale praca tej osoby może mi odpowiadać jak najbardziej. Ciekawe czy jeśli dowiesz się że Edison miał na koncie ped.ofilie to wymienisz żarowki na świeczki, bo wieki ludzie się bez nich odbywali więc nie jest, że się nie da.😄

Wymienię : ) 

Ale wiem, że trochę nierealny przykład : ) 

Co mnie to obchodzi skoro nawet nie mam z nimi mininalnego kontaktu?

No co Ty. Myślałam, że masz : ) 

Przed chwilą, Wdzięczna napisał:

Wymienię : ) 

Ale wiem, że trochę nierealny przykład : ) 

Taaa😉

Jak widać. 

: ) 

Ja jestem fanem Romana Polańskiego, dobry facet z niego. Nigdy nie obraził Polski i Poalków jak Tokarczuk czy Holland. 

No co Ty. Myślałam, że masz : ) 

To już wiesz. 

1 minutę temu, LordOrtalion96 napisał:

Ja jestem fanem Romana Polańskiego

też lubię. ekranizacja dziecka rosemary lepsza od książki. 

2 minuty temu, LordOrtalion96 napisał:

Ja jestem fanem Romana Polańskiego, dobry facet z niego. Nigdy nie obraził Polski i Poalków jak Tokarczuk czy Holland. 

Ja też jestem jego fanką. : ) Wczoraj wyszło na jaw, że wygrał proces sądowy z domniemana ofiarą, więc... dla mnie facet czysty : ) 

Czego nie można powiedzieć o innych, wyżej przytoczonych : ) 

P. S. 

Gdybyście czytali wiadomości, też byście wiedzieli ; ) 

Edytowano przez Wdzięczna

17 minut temu, Wdzięczna napisał:

Też ich uwielbiasz? 

No jasne że tak.

Pisze Pani o gwałtach nikt nikogo nie gwałcił

na forum. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się