Gajja 81 Napisano 13 godzin temu Ile kg zostało wam po ciąży i czy udało się coś zrzucić oprócz dziecka z brzucha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 157 Napisano 13 godzin temu W pierwszej ciąży przybrałam 16 kilo,a w drugiej 12.W dwa miesiące tak wracałam do wagi sprzed ciąży. Potem chudłam jeszcze bardziej podczas opieki nad bachorkami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 12 godzin temu 33 minuty temu, KittyD napisał: W pierwszej ciąży przybrałam 16 kilo,a w drugiej 12.W dwa miesiące tak wracałam do wagi sprzed ciąży. Potem chudłam jeszcze bardziej podczas opieki nad bachorkami Takie dzieci są straszne, ciągle gdzieś biegają i krzyczą, więc to jest dobry sport by schudnąć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 12 godzin temu Macie wigilie firmowe? Co ubieracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 12 godzin temu 37 minut temu, KittyD napisał: W pierwszej ciąży przybrałam 16 kilo,a w drugiej 12.W dwa miesiące tak wracałam do wagi sprzed ciąży. Potem chudłam jeszcze bardziej podczas opieki nad bachorkami To jest temat bekowy niedojrzałego Klaudiusza z mamusiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Ostatnia piosenka napisał: To jest temat bekowy niedojrzałego Klaudiusza z mamusiek Bo ty jesteś nadzwyczaj dojrzały gdy szukasz trufli na wykopie i później walisz do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 157 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Gajja napisał: Macie wigilie firmowe? Co ubieracie? Jutro po robocie,ale idę tylko na drinka i wracam do garów....enkę czerwoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 157 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Ostatnia piosenka napisał: To jest temat bekowy niedojrzałego Klaudiusza z mamusiek Nie trzeba robić beki,te teksty o grubych mamusiach po ciąży to durne pitolenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, Gajja napisał: Bo ty jesteś nadzwyczaj dojrzały gdy szukasz trufli na wykopie i później walisz do nich. Jakich trufli? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, KittyD napisał: Jutro po robocie,ale idę tylko na drinka i wracam do garów....enkę czerwoną Miałam wypatrzoną też ciemno czerwono ...enkę, ale jak przymierzałam to dziwnie wyglądałam bo miała bufiaste rękawy, a ja wolę dopasowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 24 Napisano 12 godzin temu Jak widzę szczuplutkie memusie to duży szacun, bo takich potężnych i agresywnych wrednych i abusive które gvalca swoje dziedzi krzykiem jest pełno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Ostatnia piosenka napisał: Jakich trufli? XD A takich smaczków, że sobie z kimś miło rozmawiam albo żartuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Gajja napisał: Ile kg zostało wam po ciąży i czy udało się coś zrzucić oprócz dziecka z brzucha? W ciąży przybrałam tylko tyle co na dziecko, na wody i łożysko, czyli ok 7 kg. Po urodzeniu do pół roku wróciłam do swojej wagi 48kg. Miałam tylko kilogram wiecej bo się jadło za dwóch przecież. Po drugiej ciąży podobnie bo 8 kg. Trzecia również tyle samo, 8 kg. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Gretta_ napisał: W ciąży przybrałam tylko tyle co na dziecko, na wody i łożysko, czyli ok 7 kg. Po urodzeniu do pół roku wróciłam do swojej wagi 48kg. Miałam tylko kilogram wiecej bo się jadło za dwóch przecież. Po drugiej ciąży podobnie bo 8 kg. Trzecia również tyle samo, 8 kg. To super, może zawsze będziesz miała dobrą wagę tak jak moja mama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 157 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Gajja napisał: Miałam wypatrzoną też ciemno czerwono ...enkę, ale jak przymierzałam to dziwnie wyglądałam bo miała bufiaste rękawy, a ja wolę dopasowane Mam czerwoną fason tulipan,krótka.Sexy mamuśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, KittyD napisał: Mam czerwoną fason tulipan,krótka.Sexy mamuśka Kusisz, a fotki pewnie nie dasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 157 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Gretta_ napisał: W ciąży przybrałam tylko tyle co na dziecko, na wody i łożysko, czyli ok 7 kg. Po urodzeniu do pół roku wróciłam do swojej wagi 48kg. Miałam tylko kilogram wiecej bo się jadło za dwóch przecież. Po drugiej ciąży podobnie bo 8 kg. Trzecia również tyle samo, 8 kg. Jak mało chociaż u mnie to był głównie wielki brzuch i wielkie cyce. Ciąża to paskudny stan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 12 godzin temu Ciało kobiety w ciąży jest brzydkie, ale bardzo często one mają ładne promienne buzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 157 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Kusisz, a fotki pewnie nie dasz xD Nie dam,bo znowu komuś odjepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: To super, może zawsze będziesz miała dobrą wagę tak jak moja mama. To znaczy na przeciągu lat to mam trochę więcej, bo obecnie 57 kg. Minęło tyle lat że nie jestem już dawno młodym dziewczątkiem, kobietą. A wiesz rodziłam w wieku 21/ 24/ 28 lat. Ogólnie na przestrzeni ok 40 lat tylko 7 kg przybrałam. Twoja mami ile ma lat tak, plus minus? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, KittyD napisał: Nie dam,bo znowu komuś odjepie Rozumiem xD Przez to, że dałam tutaj fotkę wyrzuciłam fajną ...enkę bo dostałam krejziparanoję i bałam się, że po ...ence ktoś mnie rozpozna w realu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Gretta_ napisał: To znaczy na przeciągu lat to mam trochę więcej, bo obecnie 57 kg. Minęło tyle lat że nie jestem już dawno młodym dziewczątkiem, kobietą. A wiesz rodziłam w wieku 21/ 24/ 28 lat. Ogólnie na przestrzeni ok 40 lat tylko 7 kg przybrałam. Twoja mami ile ma lat tak, plus minus? 60 kilka i waży ok 55 kg, ale ona mówiła, że w młodości też miała taką wagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 37 Napisano 11 godzin temu Nie pamiętam, ale przytyłam raczej tyle co waży "pakiet ciążowy". Potem to zjeżdża a zaczyna się tyć jeśli dziecko jest typem cyckowego ubezwłasnowolniacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, KittyD napisał: Jak mało chociaż u mnie to był głównie wielki brzuch i wielkie cyce. Ciąża to paskudny stan Tylko pierwsza była trudna. Miałam zatrucie ciążowe.Myślę ze wiesz co to jest. Urodziłam na szczęście zdrowego dużego wcześniaka, bo 2,20 kg. Córkę Też był duży brzuch, tylko taki do przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Nie pamiętam, ale przytyłam raczej tyle co waży "pakiet ciążowy". Potem to zjeżdża a zaczyna się tyć jeśli dziecko jest typem cyckowego ubezwłasnowolniacza. A to nie jest tak, że jak się karmi cyckiem to matka chudnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, Gajja napisał: A takich smaczków, że sobie z kimś miło rozmawiam albo żartuję. Teraz udajesz że temat nie był wcale bekowy ok niech będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 24 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Gajja napisał: Ciało kobiety w ciąży jest brzydkie, ale bardzo często one mają ładne promienne buzie. Widziałam foty babek po urodzeniu dziedzka, że niby wyladnialy na twarzy i miały bardziej promienne spojrzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 37 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: A to nie jest tak, że jak się karmi cyckiem to matka chudnie? Chyba musiałaby nie jeść Może jeśli dziecko budzi się co 3 godziny na karmienie a potem grzecznie leży w łóżeczku, to się chudnie. Bo jeśli to mama jest łóżeczkiem, to ma się aktywność rośliny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, buongiorno napisał: Widziałam foty babek po urodzeniu dziedzka, że niby wyladnialy na twarzy i miały bardziej promienne spojrzenie Powinna być jakaś nagroda od natury za takie poświęcenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Gajja napisał: Powinna być jakaś nagroda od natury za takie poświęcenie. To ta nagroda: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach