Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Hebee napisał: Nie znam się, ale szczelnie zamknięta nie powinna sprawiać problemu. Wiesz co ja ją otworzylem a tu biały kolor i wymieszalem z 15 minut aż byl czarny chyba połysk wyplynal na wierzchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Uwaga bo będzie post ignoranta graczowego(?): Ten pies rudy (czy co to tam jest) to mi przypomina psa sprzed lat. Nawet wesoło się zapowiada ta gra. Dlatego wziolem bo mnie wyszła 55 za 85"4k60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu A normalnie chodzi po 120 zazwyczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu A ten masażer na hu Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu Milenium dawał 30zl za 3 zakupy ale musiałem kupić ...y xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Pieniądze lubią sex 17,2 napisał: Towarzystwo na gg Lepsze niż masażer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: A ten masażer na hu Tobie? Żeby sobie masować fioota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: A ten masażer na hu Tobie? Chce go podraznic bo mi się często nudzi na wyrku w salonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu Jprle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Pieniądze lubią sex 17,2 napisał: Milenium dawał 30zl za 3 zakupy ale musiałem kupić ...y xd A nie tak łatwo kupić coś za 45+ i nic nie oddac albo za 65 by kurer i nie oddac padło na gry i wibrator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Jprle Przyjedź sobie pouzywasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu Te wszystkie pierdoły żeby kasę z ludzi zdzierać a połowa z tego do doopy, (nawet i nie do doopt!) a druga połowa różni sie tylko wyglądem między sobą. A reklama że niby cuda wianki i kasa leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu Chciałem krzesło to 50 i brakowało 15 a gabaryt B Chciałem antyrame 45 ale gabaryt B i trzeba 65 No i brak pomysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pieniądze lubią sex 17,2 napisał: Przyjedź sobie pouzywasz obejdzie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pieniądze lubią sex 17,2 napisał: Chciałem krzesło to 50 i brakowało 15 a gabaryt B Chciałem antyrame 45 ale gabaryt B i trzeba 65 No i brak pomysłu Dla oszczędności na siłę wybierac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu No i kasa sis poszła 100£ na prezenty 4szt 190zł, 170zł urzędowa, 100zł wigilia i jeszcze wziolem melatoniny 5mg zapas na kilka miesięcy bo mi się kończy a promka za wibrator nie zalapala bo dział erotyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Dla oszczędności na siłę wybierac? Jak dają trzeba brać i tak mam kupić pewne rzeczy np ten lis rudy gokarty to mam na liście od dawna i czekałem na dobrą cenę a 55 to zal nie skorzystać Dwie następne po 30 i 25 na dwa pokoje gdzie za tetris efekt dałem 150 a podobna gra to oszczędność 55 zamiast 300 No i wibrator karaoke za mną chodził jakiś masażer kupić do ciała ale do ciała sa beznadziejne tylko jeden tryb wstrzasow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu (edytowany) A Fifi gdzie zniknął? A tak się ostatnio zakumplował z Tobą Edytowano 8 godzin temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Dla oszczędności na siłę wybierac? W píerdolach już jestem pełny mogę kupować teraz meble biurowe xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: A Fifi gdzie zniknął? A tak się ostatnio zakumplował z Tobą Gra na konsolce pewnie 6 minut temu, Hebee napisał: obejdzie się. Dlaczego? Nie mogę cię zrozumieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pieniądze lubią sex 17,2 napisał: Jak dają trzeba brać i tak mam kupić pewne rzeczy np ten lis rudy gokarty to mam na liście od dawna i czekałem na dobrą cenę a 55 to zal nie skorzystać Dwie następne po 30 i 25 na dwa pokoje gdzie za tetris efekt dałem 150 a podobna gra to oszczędność 55 zamiast 300 No i wibrator karaoke za mną chodził jakiś masażer kupić do ciała ale do ciała sa beznadziejne tylko jeden tryb wstrzasow No zjechać z 300 do 55 to dobry interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pieniądze lubią sex 17,2 napisał: W píerdolach już jestem pełny mogę kupować teraz meble biurowe xd Czyli będzie grubo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: No zjechać z 300 do 55 to dobry interes. Właśnie dlatego jest coś tanio nie wiadomo dlaczego np typ kupil palete z Francji po 1 euro szt sprzedaje za grosze a potem będzie po 150 xd Nie raz już tak nie kupiłem a potem cena z dopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Czyli będzie grubo.. Dużo kurierow w styczniu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pieniądze lubią sex 17,2 napisał: Dużo kurierow w styczniu xd Wszystkie meble co potrzeba to kupujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu Ważne że urzedowa zrobiona zszedl cały stres Rz mnie straszyli grzywna do 10tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Wszystkie meble co potrzeba to kupujesz? Brakuje mi biurka krzesła antyramy do salonu bo poszła z salonu do małego, maty do majsterkowania na biurko chyba tyle Stół z windą do pakowania paczek wjedzie później najpierw ten z kuchni na biede bo też mam biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 7 godzin temu Ale podłogę muszę zrobić rolety może jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 7 godzin temu Rtv mam dużo do tego pokoju nawet przedlyzacze minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 7 godzin temu Na hossie kupiłem dwa biało czarne a jeden wykorzystałem w końcu do setup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach