Kuui 19 Napisano 15 godzin temu Jakie was ostatnio interesowały. Mnie UFO w USA i Luigi Mangione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 15 godzin temu Luigi stal sie bohaterem przeciw korpo wyzyskowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: Luigi stal sie bohaterem przeciw korpo wyzyskowi... Dopadła go karma. Ludzi wyzyskiwał oszukiwał dla kasy, aby piąć coraz wyżej i więcej i więcej kasy. Teraz elyta się boi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Kuui napisał: Dopadła go karma. Ludzi wyzyskiwał oszukiwał dla kasy, aby piąć coraz wyżej i więcej i więcej kasy. Teraz elyta się boi. gdyby nie internet i full informacji poza minstreamem to by zwykli ludzie plakali i zarli piach jak to bylo za czasow wszech wladzy gazet i tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: gdyby nie internet i full informacji poza minstreamem to by zwykli ludzie plakali i zarli piach jak to bylo za czasow wszech wladzy gazet i tv. Tylko pokazuje ile nieszczęść ludzi spotkało taka reakcja społeczeństwa. Dyrektor ubezpieczeń zdrowotnych tylko liczył zysk dla firmy nie ludzie którzy płacili ubezpieczenie zdrowotne. Zawsze wraca taka moja opinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Kuui napisał: Tylko pokazuje ile nieszczęść ludzi spotkało taka reakcja społeczeństwa. Dyrektor ubezpieczeń zdrowotnych tylko liczył zysk dla firmy nie ludzie którzy płacili ubezpieczenie zdrowotne. Zawsze wraca taka moja opinia. oni jeszcze nie wierzą ze tzw. samotne wilki bedą ich rozliczac. mnie dziwi np dlaczego jeszcze prezesi bankow nie chodzą kanalami... a moze chodzą tylko sie nie chwalą brodzeniem w scieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: oni jeszcze nie wierzą ze tzw. samotne wilki bedą ich rozliczac. mnie dziwi np dlaczego jeszcze prezesi bankow nie chodzą kanalami... a moze chodzą tylko sie nie chwalą brodzeniem w scieku Banku wpłacasz masz ustalone reguły i wypłacasz. Pożyczki lichwa państwo powinno przeciwdziałać. Jaka elyta takie prawo. Teraz każdy w USA jest Anonymous. Podobał film inspiracji kontroli i władzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 15 godzin temu V jak Vendetta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Kuui napisał: Banku wpłacasz masz ustalone reguły i wypłacasz. Pożyczki lichwa państwo powinno przeciwdziałać. Jaka elyta takie prawo. Teraz każdy w USA jest Anonymous. Podobał film inspiracji kontroli i władzy. za te kredyty hipo.we frankach. kredyt to kredyt a nie pulapka na setki tysiecy ludzi, kazdy cwierc intelig. wie ze oni poyem spekulowali chf by udupic ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: za te kredyty hipo.we frankach. kredyt to kredyt a nie pulapka na setki tysiecy ludzi, kazdy cwierc intelig. wie ze oni poyem spekulowali chf by udupic ludzi. Boją rewolucji w USA Taka scena z filmu. U nas po staremu każdy gołodipiec jak idzie do rządu chce być krezusem. Takie prawo jak i ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu Reakcja społeczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Kuui napisał: U nas po staremu każdy gołodipiec jak idzie do rządu chce być krezusem. Takie prawo jak i ludzie. dokladnie..patalachy maja kadencje na zbicie majatku, takie swoje 5 minut marnego zycia, do niczego innego sie nie nadają tylko potakiwac swoim liderom i po cichu krecic lód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Kuui napisał: Reakcja społeczeństwa dobra zajawka..nie widzialem tego filmu. bedzie na wieczor .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, Ismael de Mexico napisał: dobra zajawka..nie widzialem tego filmu. bedzie na wieczor .. Film inspirujący tej grupy. Netfliksie jakiś serial widzę o nazwie podobnej. Wybiorę taka tematykę czy dobry nie wiem. Dopiero włączyłem 1 odcinek. Top 10 wśród filmów jakiegoś okresu, coś ten teges . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach