Filipcio 3 Napisano 12 godzin temu Papa kocham elcie A ja sie dziwnie czuje, siedze caly czas sam w domu, boje sie ludzi, odcinam sie od nich... Chyba wariuje powoli juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 839 Napisano 9 godzin temu ಠ ʖ̯ ಠ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: ಠ ʖ̯ ಠ (( ===D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: ಠ ʖ̯ ಠ Ta dulux profesjonal mat 7 jest bardziej grafitowa i bardziej matowa lżejszy czarny lepiej wygladza nierówności, ogólnie dużo lepiej wygląda niż dulux z psem do mieszkania możesz jej spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 839 Napisano 12 minut temu 1 godzinę temu, Pieniądze lubią sex 17,2 napisał: Ta dulux profesjonal mat 7 jest bardziej grafitowa i bardziej matowa lżejszy czarny lepiej wygladza nierówności, ogólnie dużo lepiej wygląda niż dulux z psem do mieszkania możesz jej spróbować Raczej poszłabym w Magnat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Raczej poszłabym w Magnat. Słabo kryje ale gdy powierzenia bez wad ukrytych to za 0,5l zrobisz 3,5x2,3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieniądze lubią sex 17,2 1 Napisano 7 minut temu Ja miałem 1m2 wady to masakra ile razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach