Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MarikaMarika_

Znalazłam u męża w torbie…

Polecane posty

Cześć, jestem tu nowa ale musiałam się gdzieś poradzić, a temat krępujący. 
moj mąż zaczął chodzić rok temu na siłownię. Poprawił się sex między nami i jest naprawdę super. Wzrosło mu libido. Plusy. Dwa dni temu znalazłam w torbie na siłownię żel na potencję. 3 saszetki do stosowania na godzinę przed. Zapewne dostał od kolegi z siłowni, ale dlaczego tego nie wyjął? Oczywiście mam już myśli, że potrzebuje ich na siłownię. Nie wiem teraz czy zapytać wprost co to jest i dlaczego w torbie na siłownię (zrobi awanturę że mu nie ufam i sprawdzam czy podejrzewam) czy poprostu poczekać i zobaczyć czy saszetek ubywa co będzie jednoznaczne z używaniem ich nie w domu… 

blagam, podpowiedzcie!

jest to wstydliwy temat, dlatego chowa je w torbie do siłowni myśląc że tam akurat grzebać nie będziesz, ale przeliczył się, bo kobiety wszędzie zajrzą i sprawdzą, jak to kobiety...

podsumowując chowanie środków na potencję nie musi być równoznaczne ze zdradą.

ps. tak wiem, że na 90% to jakiś kopiuj-wklej troll temat. 😉

Edytowano przez Rym Cym +

Pytanie roku..dlaczego nie wyjal zelu na potencje tylko schowal zbereźnik w torbie, a  skarpety i koszulke chowa do torby. Hmmmm...moze jestes yebnieta fabrycznie i wie że lubisz go wysmiewac? a moze nie mial ochoty tego rozkladac na pokojach tylko trzymac w 1 miejscu? ciekawe...a moze ma jakis ukryty cel i na pewno cos knuje...tak, na pewno knuje z bufetową robi przymiarki po silowni. tępa dzida

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować