jebjebjeb 14 Napisano 14 godzin temu Boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 6 godzin temu Ja miałem dzisiaj dzień sřania az mnie dopa szczypala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 6 godzin temu a co zescie jedli XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, kochamelciee napisał: a co zescie jedli XD Ja z tydzień nie sřalem bo nie miałem czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ja z tydzień nie sřalem bo nie miałem czasu Jak żyje czegos takiego nie slyszalam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu a ja mam depresje znowu chyba powinienem isc poplywac w rzece troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu ogolnie mnie boli ze duzo spiraconych gierek na tej konsoli mam i tak troche mnie to gryzie... korci mnie zeby na karte sd jakis system operacyjny wgrac i tam korzystac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu zajeebiscie by bylo j akbym sobie wgral linux na karte sd i wine-staging sciagnal i zainstalowal sobie world of warcraft WOW mam monitor myszke i klawiature chyba bym OSZALAL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jak żyje czegos takiego nie slyszalam. Nie no sřalem pewnie ale tak mało że nie pamiętam w tym natloku remontu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, kochamelciee napisał: ogolnie mnie boli ze duzo spiraconych gierek na tej konsoli mam i tak troche mnie to gryzie... korci mnie zeby na karte sd jakis system operacyjny wgrac i tam korzystac Płyty i tak nie wsadzisz tam więc nie warto się zamartwiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu no wiem kurde ale nie przepadalem nigdy za androidem a google play services i market mam disabled wiec w zadne gierki na androida nie pogram xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu fajnie mi sie gra w diablo 3 ale juz tyle raze ta gierke przeszedlem ze mi sie nudzi po chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 5 godzin temu A płacić za cyfrowe licencję bez opakowania to trzeba być ídiota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu no nintendo switch sa cyfrowe wersje diablo 3 eternal collection xD a ja pirata sciagnalem z jakiejs strony internetowej ponad 15gb zajmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu diablo 3 eternal edition digital na nintendo chyba 60 dolcopw XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach