Rym Cym + 190 Napisano poniedziałek o 18:09 Niech Pan Bóg wam błogosławi, niech napełnia wasze życia radością, mądrością, pokorą i wszystkiego czym wam trzeba - On wie najlepiej Niech prowadzi was w życiu, z Nim jako pasterzem nigdy nie zbłądzicie. Pięknych Świąt raz jeszcze! 10 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 8 Napisano poniedziałek o 20:14 Na wzajem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romuald 4 Napisano poniedziałek o 20:23 Wzajemnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 806 Napisano poniedziałek o 20:24 2 godziny temu, Rym Cym + napisał: Niech Pan Bóg wam błogosławi, niech napełnia wasze życia radością, mądrością, pokorą i wszystkiego czym wam trzeba - On wie najlepiej Niech prowadzi was w życiu, z Nim jako pasterzem nigdy nie zbłądzicie. Pięknych Świąt raz jeszcze! Ino kadzidła brakuje Wzajemnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 7 Napisano wczoraj o 00:43 Idziesz na księdza rym cym? wesolych świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romualdo 8 Napisano wczoraj o 00:46 2 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Idziesz na księdza rym cym? wesolych świat Dobry wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 5 Napisano 17 godzin temu Nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 163 Napisano 16 godzin temu Wzajemnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 152 Napisano 16 godzin temu Wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1323 Napisano 16 godzin temu Dzieki i przylaczam sie do zyczen, wesolych Swiat kochani oraz spelnienia marzen w Nowym Roku! x x x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 586 Napisano 15 godzin temu Wesołych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 186 Napisano 13 godzin temu Zdrowych spokojnych Świąt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 40 Napisano 13 godzin temu 12 godzin temu, ˈkrāzē napisał: wesolych świat Czekam na prezent od cię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 230 Napisano 13 godzin temu Dzięki i również wszystkim życzę zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 29 Napisano 12 godzin temu 17 godzin temu, parabataii napisał: Na wzajem. 25 minut temu, kris888 napisał: Dzięki i również wszystkim życzę zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt. Dla Was również Wesołych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 238 Napisano 11 godzin temu Najlepszego!!! Tłustych kaczek w święta i niech morda będzie uśmiechnięta do utraty tchu heblowania na kwadracie, byle nie kuzynki gacie spania do południa, którego telefon nie utrudnia uszka, barszcze, karpie zamiast kafeteryjne harpie żeby po północy byłą pustka jak po sezonie Ustka. 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 238 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca łabędzica napisał: Czekam na prezent od cię. rozdaje prezenty ? to ja tez chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 7 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca łabędzica napisał: Czekam na prezent od cię. 12 minut temu, libedowsky napisał: rozdaje prezenty ? to ja tez chce Ona chce nudesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 7 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, libedowsky napisał: Najlepszego!!! Tłustych kaczek w święta i niech morda będzie uśmiechnięta do utraty tchu heblowania na kwadracie, byle nie kuzynki gacie spania do południa, którego telefon nie utrudnia uszka, barszcze, karpie zamiast kafeteryjne harpie żeby po północy byłą pustka jak po sezonie Ustka. Dużo pierogów bez grzyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 7 Napisano 11 godzin temu Dobra już bez smieszkowania moja ulubiena kolęda i wesołych wszystkim siostrom i braciom z Kafe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 238 Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, ˈkrāzē napisał: Ona chce nudesy pieprz taki zbok ? nie wierze to grzech by byl. 30 minut temu, ˈkrāzē napisał: Dużo pierogów bez grzyba ja lubie pierogi z grzybami bez barszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 7 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: pieprz taki zbok ? nie wierze to grzech by byl. ja lubie pierogi z grzybami bez barszczu Nie zrozumiałeś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano 10 godzin temu 59 minut temu, libedowsky napisał: Najlepszego!!! Tłustych kaczek w święta i niech morda będzie uśmiechnięta do utraty tchu heblowania na kwadracie, byle nie kuzynki gacie spania do południa, którego telefon nie utrudnia uszka, barszcze, karpie zamiast kafeteryjne harpie żeby po północy byłą pustka jak po sezonie Ustka. Mój boniu, chyba a ty sam tego nie napisales. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 8 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Tuż po zmroku napisał: Dla Was również Wesołych. Zdrowych, wesołych, rodzinnych i pogodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 20 Napisano 10 godzin temu Życzymy Wam magicznych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych ciepła, radości i miłości. Niech ten wyjątkowy czas przyniesie Wam spokój, a Nowy Rok obfituje w szczęście i sukcesy. Wesołych Świąt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Covid napisał: ELCIUUU DUŻO AMFETAMINY CI ŻYCZĘ A ja tobie duźo owsikow w dopie. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Covid 4 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A ja tobie duźo owsikow w dopie. ŚWINIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 63 Napisano 10 godzin temu Widzę, że niektórzy nawet w Wigilię nie potrafią przemówić ludzkim głosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 190 Napisano 4 godziny temu Idzie ktoś z was na pasterkę? Ja zaraz się szykuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A ja tobie duźo owsikow w dopie. Pamiętam jak chyba 2023, sobie zyczylismy z przemkiem żeby się umyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach