Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 21 godzin temu Chyba wszystko przed świętami pozostało naszykowac dwa stoły ikea malm ale mam ochotę na seksy z iskra huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 21 godzin temu Jeszcze przemyje to okno tylko sobie kawy zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu Zastanawiam się dlaczego dostawalem pomarancze naprawdę nie było nic fajnego do 80zl jak wibrator nie czaje matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu No spisałem się już jest prawie milionersko lu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu Dnia 16.12.2024 o 15:04, Hebee napisał: Nikt nie jest w stanie przewidzieć przyszłości. Każdemu może się przytrafić że druga połowa po jakimś czasie stwierdzi, że ma dość. Im lepiej omówi się ważne tematy wspólnego życia tak że oboje się zgadzają i im więcej łączy ludzi np. styl spędzania czasu, a przy tym im słabiej się osobowości wzajemnie męczą, tym większa szansa na powodzenie. To jednak nigdy nie daje gwarancji niczego, bo ludzie są w pewnym stopniu zmienni i po 5, 10, 30 latach są kim innym w jakimś stopniu. Po prostu trzeba starać się jak najlepiej dogadać na start, a potem się okaże, i z tym każdy się mierzy, nie musi być jakiś mniej sprawny intelektualnie, takie jest życie. Najgorzej wg mnie to czegoś nie spróbować i się nie przekonać czy nam z tym dobrze. Chodź tu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach