Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano poniedziałek o 20:41 Chyba wszystko przed świętami pozostało naszykowac dwa stoły ikea malm ale mam ochotę na seksy z iskra huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano poniedziałek o 20:42 Jeszcze przemyje to okno tylko sobie kawy zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano poniedziałek o 20:44 Zastanawiam się dlaczego dostawalem pomarancze naprawdę nie było nic fajnego do 80zl jak wibrator nie czaje matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano poniedziałek o 20:54 No spisałem się już jest prawie milionersko lu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano poniedziałek o 21:05 Dnia 16.12.2024 o 15:04, Hebee napisał: Nikt nie jest w stanie przewidzieć przyszłości. Każdemu może się przytrafić że druga połowa po jakimś czasie stwierdzi, że ma dość. Im lepiej omówi się ważne tematy wspólnego życia tak że oboje się zgadzają i im więcej łączy ludzi np. styl spędzania czasu, a przy tym im słabiej się osobowości wzajemnie męczą, tym większa szansa na powodzenie. To jednak nigdy nie daje gwarancji niczego, bo ludzie są w pewnym stopniu zmienni i po 5, 10, 30 latach są kim innym w jakimś stopniu. Po prostu trzeba starać się jak najlepiej dogadać na start, a potem się okaże, i z tym każdy się mierzy, nie musi być jakiś mniej sprawny intelektualnie, takie jest życie. Najgorzej wg mnie to czegoś nie spróbować i się nie przekonać czy nam z tym dobrze. Chodź tu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach