Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElciee<3

Nowy wyglad mojego forum do oceny FOTO fajne?

Polecane posty

mnie sie zdarza gdzies isc daleko za miasto gdzie jest pieknie tez zawsze sam wszedzie chodze w ogole masakra

zaden lachon nigdzie ze mna nie pojdzie za miasto sie zrelaksowac

mnie to sie wydaje ze to one chca sie ruuchac a mnie sie nie chce ;x

no ja kiedys siedzialem z kumplem ciagle u nmiego a jak sobei zlamalem nadgarstek co mialem do Polski leciec do jakiejs dziewczyny to sie wszystko zmienilo 😕

ja sie stalem jeszcze bardziej aspoleczny 😕

przykro by mi bylo gdybym mial kolege zostawic w ogole, moze dla kogos waznego tylko bo tak to srednio gdy sie z kims znamy tyle lat od tak dawna

ja gdy chodzilem do kosciola mormonow to tam fajne dziewczyny byly zawsze usmiechniete mnie witaly haha 😄

a jak mowilem im ze przeczytalem kilak stron ksiazki mormona to one mokro mialy i wow zachwycone a ja coo koorwa ja prdl XDD

moglbym sobie czytac ksiazke mormona i co niedziele msza o 10 rano i z fajnymi lachonami moge sobie spedzac czas 😄

tylko ze te siostry to one kilka miechow sa a potem wyparowuja i inne wpadaja i to takie niestale, ja marze o znajomosci na wiele lat

no ci zalozyciele mormonow to oni sobie ruuchali wiele kobit i robili po 20 dzieci za zycia np. plodzili sie jak kroliki

te dziewczyny wlasnie wygladaly na chetne i to bardzo i to takie zebyt mnie tam zwerbowac

ale ja mialem problem wstac rano na 10 na msze 😕

starzeje sie juz i sypie reke sobie zlamalem masakra jakas

jakby to byla polska to mialbym poroblemy bo musialbym placic tysiace zlotych za operacje a tutaj mi za darmo zoperowalo w szpitalu

fajnie tam bylo w szpitalu chodzily sobie pielegniarki fajne a na sali operacji jak lezalem na wyrze to dwie mlode angielki sie patrzyly na mnie usmiechniete haha a zaraz mi jedna zastrzyk w zyle w ramieniu i RIP 😄

ja po tym weekendzie co sobie zlamalem nadgarstek to bylem taki odwodniony ze pielegniarka miala problem mi krew do testow pobrac bo bylem zbyt odwodniony xDD

Edytowano przez KochamElciee<3

u mnie na serweir cos jest nie tak z psychiatryk24 nie moge sie zalogowac i ze nie ma uprawnien do jednego folderu nie wiem jak to naprawic na razie to pieerdole

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się