Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElciee<3

Nowy wyglad mojego forum do oceny FOTO fajne?

Polecane posty

ja lezak ogolnie nie moge patrzec na nagich facetow mam obrzydzenie i uraz do tego w ogole

wole sobie siebie w lustrze nagiego poogladac np xD

ja pamietam gdy mialem 19 lat i sobie mowilem, ze jak do 30 nie strace praawictwa to zostaje ksiedzem no i nie stracilem

haha mnie to angielka z niemka zagadaly na miescie w ogole to bekowa sytuacja na maxa to byla XDDDD

ale ta niemka mi sie podobala bardzo i byla taka mlodziutka, znalazlem kiedys foto lachona w necie co wygladala jak ta niemka mormonka xD

zara Ci wysle czekaj mam gdzies na laptopie 😄

no ta niemka mormonka to kurde cos wygladala tego typu: https://monsieur.bsdforall.org/pub/mormon.jpg

ja sobie mysle ona taka ubrana w te ubrania zeby nie bylo widac za duzo buty i w ogole i ...enka do kolan i zadnych dekoltow nic a wyobrazalem ja sobie ze jakby zalozyla takie kozaki skorzane albo ponczochy to by mnie rozjeebala normalnie xD

taka zona to fajna by byla, tak to pobozna i w ogole nie pokazuj za duzo a w lozku diablica xD

wez ona miala z 19 lat

a mysiasysia mi pieerdolila o jezusie zebym zaczal wierzyc to sie zgodzilem

ale no niestety chcieli zebym chodzil w niedziele na 10 rano na msze a ja np miezskalem na farmie w kamperze wtedy z 10 kilometrow za miastem i no wolalem spac do 13 niz

no niestety duzo sie roznych dziwnych rzeczy naogladalem kiedys na necie a teraz mam takie wybujale fantazje i w ogole ehh

ale z tymi mormonkami to byla taka polewka, ze ja bylem jakis napalony nie wiem czemu i poszedlem, do lasu i chcialem sobie zrobic dobrze zeby sie od tego uwolnic, to jak juz waliilem lezi to patrze z daleka jakis facet idzie a ja oo ... XD

nic nie widzial ale schowalem siusiaka i chooy no i udaje ze szedlem no i sie mijamy a ja potem do miasta ide i pol godziny pozniej dwie mormonki mnie zagaduja niemka i angielka i mi pieerdola ze ich mistrz Joseph Smith poszedl do lasu i mu sie Jezus objawil a ja oo koorwa cos takiego ciekawe czy waliil tam koonia w tym lesie tez tak jak ja przed chwila hahah ja prdl

ale ogolnie to wolalemc zasy gdy bylem malym dzieckiem nie waliiolem zadnych koonii i w ogole gralem w crash team racing na ps1 i w inne gierki i bylo fajnie

a ja gram w gry a zaraz po 6-8 godzinach grania znowu sie napalony robie jak zwierz i chooy musze sobie ulzyc zeby dalej grac xDDD

moja pokuta to modlitwa w lesnym bajorku lodowata woda a ja klekam na kolana w wodzie patrze na niebo i sie modle 😄

musze dzisiaj zaliczyc kapiel w bajorku przed kolacja wigilijna u mamyt bo chce byc swiezy czysty i rzeski 😄

moj kumpel AncientWisdom na irc bardzo lubi o religii dyskutowac i na temat Boga, on przeczytal korany biblie rozne wersje i w ogole i sie zna na tym xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się