AmeliaF 0 Napisano 11 godzin temu Jestem tu nowa i nie ogarniam za bardzo, jak działają takie fora, ale chciałabym dostać odp. na pytanie. Wiele razy słyszałam o tym, że faceci gw**cą kobiety, np. jak jest ciemno i ostatnio miałam taką sytuację, że jakiś dres z ulicy mi groził i ukradł mi portfel z pieniędzmi. Boję się, że następnym razem może dojść do czegoś więcej z jego strony. Wiecie może, jak się obronić przed np. gw**tem. Słyszałam, że wogule do samoobrony najlepsze są szpilki na cienkim obcasie, i że laski to w takich kopią po jajach. Mi osobiście zdarza się w takich chodzić, ale nie tak na codzień. Wsumie to lubię takie obuwie, ale nigdy nie stosowałam go na kimś. I wracając do pytania czy taki kopniak by wystarczył, żeby zdążyć uciec i unieszkodliwić gwał**ciela? Pls odpiszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 26 Napisano 11 godzin temu Achtung, Bautista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 10 godzin temu Wal na jaja z główki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 10 godzin temu Szpilki utrudniają ruchy. Lepiej glany żeby kogoś zadeptac xD Widziałam fajne ruchy ze sztuk walki jak kogoś unieruchomić gdy cię atakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmeliaF 0 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, buongiorno napisał: Szpilki utrudniają ruchy. Lepiej glany żeby kogoś zadeptac xD Widziałam fajne ruchy ze sztuk walki jak kogoś unieruchomić gdy cię atakuje. I jak wtedy się obronić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 26 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, buongiorno napisał: Szpilki utrudniają ruchy. Lepiej glany żeby kogoś zadeptac xD Widziałam fajne ruchy ze sztuk walki jak kogoś unieruchomić gdy cię atakuje. Temat faceta, stary degenerat najszerzej jest znany pod nickiem piedestał Edytowano 10 godzin temu przez cane mangia cane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, AmeliaF napisał: I jak wtedy się obronić? Ciekawe masz zmartwienia w Święta. Leki już wzięte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, cane mangia cane napisał: Temat faceta, stary degenerat najszerzej jest znany pod nickiem piedestał Wiem. Wali sobie do dziuni w szpilkach kopiących po jajach xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 26 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, buongiorno napisał: Wiem. Wali sobie do dziuni w szpilkach kopiących po jajach xd Dokładnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmeliaF 0 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, cane mangia cane napisał: Dokładnie xD Ja się serio pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, AmeliaF napisał: Ja się serio pytam to jest niezle, robilam takie cos nie wiedzialam ze to ma tako nazwe xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmeliaF 0 Napisano 7 godzin temu No jest spk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 7 godzin temu brat mi to pokazal i se trenowalismy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, buongiorno napisał: Wiem. Wali sobie do dziuni w szpilkach kopiących po jajach xd Boli od samego czytania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 7 godzin temu Każda kobieta powinna znać podstawowe techniki samoobrony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, AmeliaF napisał: Jestem tu nowa i nie ogarniam za bardzo, jak działają takie fora, ale chciałabym dostać odp. na pytanie. Wiele razy słyszałam o tym, że faceci gw**cą kobiety nie prawda, ja slyszalem ze to kobiety gwalcą biednych facetow jak za duzo wypiją. ze my powinnismy nosic jakies antygwalty a baby nie dosc ze gwalca to jeszcze zaciagną do domu i robią niewolnikow segzualnych. 3 godziny temu, AmeliaF napisał: np. jak jest ciemno i ostatnio miałam taką sytuację, że jakiś dres z ulicy mi groził i ukradł mi portfel z pieniędzmi. moze byl glodny, karta kredytowa mu nie dzialala a mialas akurat troche kasy..trzeba zrozumiec czlowieka 3 godziny temu, AmeliaF napisał: Boję się, że następnym razem może dojść do czegoś więcej z jego strony. Wiecie może, jak się obronić przed np. gw**tem. Słyszałam, że wogule do samoobrony najlepsze są szpilki na cienkim obcasie, i że laski to w takich kopią po jajach. Mi osobiście zdarza się w takich chodzić, ale nie tak na codzień. najwazniejsze umiec chodzic w szpilkach i bujac biodrami, tak zwabisz kazdego grasujacego gwalciciela z okolicy 3 godziny temu, AmeliaF napisał: Wsumie to lubię takie obuwie, ale nigdy nie stosowałam go na kimś. I wracając do pytania czy taki kopniak by wystarczył, żeby zdążyć uciec i unieszkodliwić gwał**ciela? Pls odpiszcie. kopniakiem w jaja musisz trafic, bo jak trafisz prosto w pena to go pobudzisz i moze to opacznie zrozumiec. moze po prostu zakladaj kurtke na glowe i chodz z rekami do przodu i udawaj downa, kazdemu prawdziwemu gwalcicielowi odejdzie ochota na gwalty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, buongiorno napisał: Szpilki utrudniają ruchy. Lepiej glany żeby kogoś zadeptac xD Widziałam fajne ruchy ze sztuk walki jak kogoś unieruchomić gdy cię atakuje. baba nie uruchomi faceta...są takie freak fighty i wiadac ze nawet suchoklates powali grubą babe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Każda kobieta powinna znać podstawowe techniki samoobrony najlepiej uciekac z piskiem...byl taki film na yt co zbok zaciągnal laske do piwnicy na gwalty ona bardzo ogarnieta mowi mu ze spoko ale musi miec gumke bo ona ma hiv. i typek uciekl...hehe zbok nie bral pod uwage takiego ruchu szachowego.. Edytowano 7 godzin temu przez Ismael de Mexico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: najlepiej uciekac z piskiem...byl taki film na yt co zbok zaciągnal laske do piwnicy na gwalty ona bardzo ogarnieta mowi mu ze spoko ale musi miec gumke bo ona ma hiv. i typek uciekl...hehe zbok nie bral pod uwage takiego ruchu szachowego.. Wszystko fajnie na filmikach, tylko w rzeczywistości tak kolorowo raczej nie ma.. Najlepiej jak pisałam wyżej, znać podstawe samoobrony i nie kusić losu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, cane mangia cane napisał: znany pod nickiem piedestał nie kojarze tego nicku tak w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 26 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, buongiorno napisał: brat mi to pokazal i se trenowalismy xD Nie polecam, lepiej sprint potrenuj xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, cane mangia cane napisał: Nie polecam, lepiej sprint potrenuj xd no niestety, nie kazdy zrozumie sztukę w patolskich i chamskich czasach mma xD słabe czasy ehh Edytowano 7 godzin temu przez buongiorno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 7 godzin temu Filmy z Seagalem mnie dobijaly jak on ludzi rozwalał xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 26 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: Filmy z Seagalem mnie dobijaly jak on ludzi rozwalał xd Właśnie szukałem obrazków z Łukaszenką i nim do wklejenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach