Jestem Jaka Jestem 49 Napisano 15 godzin temu Zna go ktoś stąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 73 Napisano 15 godzin temu Może chodzi o Toszira? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 49 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaBoża napisał: A to jest uposlak owsik albo ktos w ten desen haha Tego się obawiam niestety Za owsiki dziękuję bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 49 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Może chodzi o Toszira? Podobnie brzmiący nick. Ale sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 49 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, PacjętkaBoża napisał: A ty co myslalas ze to owsik na bialym koniu zajechal xD Nic takiego nie myślałam. Nawet nie wiem, o kogo chodzi Ale przystojniak mógłby zajechać nawet rowerem Bez przesady z tym białym koniem Edytowano 15 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 14 godzin temu 25 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Zna go ktoś stąd? Swoją drogą ciekawe czemu akurat o niego pytasz xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, PacjętkaBoża napisał: Pewnie toszir glupa rznie nie pierwszy raz juz babe udawal. Masz na mysli autorke tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaBoża napisał: Jo. No kurpiach wszyscy mówią jo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaBoża napisał: Wiem. O to juz wiadomo skąd jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 14 godzin temu 20 minut temu, PacjętkaBoża napisał: Z jaworzna. To nie kurpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaBoża napisał: Ale ja tam mieszkam. Spoko, a ja na Podlasiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 10 Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Spoko, a ja na Podlasiu. Co będziemy robić na podlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 6 godzin temu 9 godzin temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Zna go ktoś stąd? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 73 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, kiroshi napisał: Nie Więc ktoś ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 49 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, kiroshi napisał: Nie Wiesz, dlaczego Cię wywołałam? Twój poprzedni awatar wydał mi się dziwnie znajomy. Ale może to tylko przypadek(?) No i pisałeś w moim temacie jakoś dziwnie, tak jakbyśmy się znali. Dziwne w sumie.... Zastanowiło mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Wiesz, dlaczego Cię wywołałam? Twój poprzedni awatar wydał mi się dziwnie znajomy. Ale może to tylko przypadek(?) No i pisałeś w moim temacie jakoś dziwnie, tak jakbyśmy się znali. Dziwne w sumie.... Zastanowiło mnie to Nie znamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 4 godziny temu Avatar pożyczyłem od kogoś stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 49 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, kiroshi napisał: Nie znamy 2 godziny temu, kiroshi napisał: Avatar pożyczyłem od kogoś stąd Ok... W każdym razie mam Cię od teraz na oku Zobaczymy, czy znów będziesz pisał w moich tematach o żonatym przystojniaku, które na pewno tu jeszcze powstaną Ten poprzedni awatar wydał mi się jednak podejrzanie dziwnie znajomy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 godzinę temu Nie będę, troluj sobie do woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach