Jestem Jaka Jestem 50 Napisano czwartek o 21:35 Zna go ktoś stąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 73 Napisano czwartek o 21:47 Może chodzi o Toszira? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 50 Napisano czwartek o 21:48 1 minutę temu, PacjętkaBoża napisał: A to jest uposlak owsik albo ktos w ten desen haha Tego się obawiam niestety Za owsiki dziękuję bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 50 Napisano czwartek o 21:50 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Może chodzi o Toszira? Podobnie brzmiący nick. Ale sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 50 Napisano czwartek o 21:52 (edytowany) 3 minuty temu, PacjętkaBoża napisał: A ty co myslalas ze to owsik na bialym koniu zajechal xD Nic takiego nie myślałam. Nawet nie wiem, o kogo chodzi Ale przystojniak mógłby zajechać nawet rowerem Bez przesady z tym białym koniem Edytowano czwartek o 21:53 przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano czwartek o 22:01 25 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Zna go ktoś stąd? Swoją drogą ciekawe czemu akurat o niego pytasz xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano czwartek o 22:07 5 minut temu, PacjętkaBoża napisał: Pewnie toszir glupa rznie nie pierwszy raz juz babe udawal. Masz na mysli autorke tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano czwartek o 22:08 Przed chwilą, PacjętkaBoża napisał: Jo. No kurpiach wszyscy mówią jo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano czwartek o 22:12 2 minuty temu, PacjętkaBoża napisał: Wiem. O to juz wiadomo skąd jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano czwartek o 22:33 20 minut temu, PacjętkaBoża napisał: Z jaworzna. To nie kurpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano czwartek o 22:36 Przed chwilą, PacjętkaBoża napisał: Ale ja tam mieszkam. Spoko, a ja na Podlasiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano wczoraj o 02:27 3 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Spoko, a ja na Podlasiu. Co będziemy robić na podlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 2 Napisano 22 godziny temu 9 godzin temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Zna go ktoś stąd? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 73 Napisano 22 godziny temu 7 minut temu, kiroshi napisał: Nie Więc ktoś ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 50 Napisano 22 godziny temu 10 minut temu, kiroshi napisał: Nie Wiesz, dlaczego Cię wywołałam? Twój poprzedni awatar wydał mi się dziwnie znajomy. Ale może to tylko przypadek(?) No i pisałeś w moim temacie jakoś dziwnie, tak jakbyśmy się znali. Dziwne w sumie.... Zastanowiło mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 2 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Wiesz, dlaczego Cię wywołałam? Twój poprzedni awatar wydał mi się dziwnie znajomy. Ale może to tylko przypadek(?) No i pisałeś w moim temacie jakoś dziwnie, tak jakbyśmy się znali. Dziwne w sumie.... Zastanowiło mnie to Nie znamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 2 Napisano 21 godzin temu Avatar pożyczyłem od kogoś stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 50 Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, kiroshi napisał: Nie znamy 2 godziny temu, kiroshi napisał: Avatar pożyczyłem od kogoś stąd Ok... W każdym razie mam Cię od teraz na oku Zobaczymy, czy znów będziesz pisał w moich tematach o żonatym przystojniaku, które na pewno tu jeszcze powstaną Ten poprzedni awatar wydał mi się jednak podejrzanie dziwnie znajomy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 2 Napisano 18 godzin temu Nie będę, troluj sobie do woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 10 godzin temu 20 godzin temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Podobnie brzmiący nick. Ale sama nie wiem hehe przebierasz na forum o qpie a chadersy czekają na disco banjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 50 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: hehe przebierasz na forum o qpie a chadersy czekają na disco banjo Spokojnie.....Nie popuść z emocji..... Mam czas.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 31 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Spokojnie.....Nie popuść z emocji..... Mam czas.... Disco banjo pupą nieźle brzmi. Trenujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Spokojnie.....Nie popuść z emocji..... Mam czas.... taka rzeczywistość chadersy na wysokiej gałezi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 2 Napisano 10 godzin temu 42 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: hehe przebierasz na forum o qpie a chadersy czekają na disco banjo Tak się składa, że ja czaders Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 31 Napisano 10 godzin temu Masz pierwszą lekcję tańca. Taka Umiejętność jest bardzo przydatna dla czada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 2 Napisano 9 godzin temu Gąbka, pokaż cytze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, kiroshi napisał: Tak się składa, że ja czaders a ona pasztetowa ktora udaje laske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: a ona pasztetowa ktora udaje laske Pozwól, że ja ocenię, niech tylko wyśle jakieś swoję. Lubię grube 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 2 Napisano 9 godzin temu Ty się elcia tak nie ciesz, lepsza nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, kiroshi napisał: Ty się elcia tak nie ciesz, lepsza nie jesteś Lepsza od kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach