DuupaMan 0 Napisano wczoraj o 01:17 (edytowany) https://monsieur.bsdforall.org/pub/katiuszka.mp4 Edytowano wczoraj o 01:17 przez DuupaMan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano wczoraj o 01:21 1 minutę temu, give it away napisał: Normalny. A ty jesteś pedał Głos jakieś starszej babki po 60 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano wczoraj o 01:34 11 minut temu, give it away napisał: Nieprawda. Ale skąd możesz wiedzieć jak dzikusie nie słyszałeś od kilkunastu lat żadnej dziewczyny na żywo Jedyny jaki kontakt miałeś przez ostatnie lata to z matką xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 18 godzin temu ty nie masz dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, jebjebjeb napisał: ty nie masz dziewczyny Głos menelicy spod dworca Edytowano 18 godzin temu przez DuupaMan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: ty nie masz dziewczyny Ty ze swoim ...oleniem umysłowym i wyglądem możesz zapomniec o dziewczynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, DuupaMan napisał: Głos menelicy spod dworca ? SMAKOSZ A MAM WRZUCIĆ TWOJE NAGRANIA I TWÓJ GŁOS SPIERRDOXA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano 18 godzin temu taki glos ze od razu po hej fil wylaczam bo nie moge tego sluchac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, KochamElciee<3 napisał: taki glos ze od razu po hej fil wylaczam bo nie moge tego sluchac xD bo pedał jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, jebjebjeb napisał: SMAKOSZ A MAM WRZUCIĆ TWOJE NAGRANIA I TWÓJ GŁOS SPIERRDOXA? A chcesz żeby cię Radzio odwiedził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: bo pedał jesteś Tak jak ty i masz ciało jak baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano 18 godzin temu ja zaraz sie rozbieram do naga hop pod kolderke w lozku i do rana napieerdalam moim monkiem w diablo a potem wypad na sauna/silownia/basen jee xD nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, KochamElciee<3 napisał: ja zaraz sie rozbieram do naga hop pod kolderke w lozku i do rana napieerdalam moim monkiem w diablo a potem wypad na sauna/silownia/basen jee xD nara DAJ FOTO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, jebjebjeb napisał: SMAKOSZ A MAM WRZUCIĆ TWOJE NAGRANIA I TWÓJ GŁOS SPIERRDOXA? Przypominam ci desperacie że wydupczyłeś grubą babę z wąsem w wieku twojej matki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano 18 godzin temu dac to ci moge goowno na patelni zebys sobie zjadl tylko xD ahh ale rozpieerdalam moim monkiem tryb hardcore potworki ze az milo xD czeka mnie owocne zwiedzanie krain w poszukiwaniu calego zestawu Inna i piesci shenlonga chce ahh pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach