przewr(l)otna 821 Napisano wczoraj o 17:06 Jak was czytam, mam wrażenie, że bawiliście się lampkami choinkowymi i było jakieś zwarcie... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano wczoraj o 17:08 5 minut temu, Kocham Zuze napisał: To nie jest ćpunka Nawet na wykopiewyzywali ją od cpunek więc nie tylko ja to widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 171 Napisano wczoraj o 17:09 30 minut temu, Qwerty88 napisał: postanowiłeś też zostać knurem? To chwilowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 39 Napisano wczoraj o 17:09 4 minuty temu, libedowsky napisał: a knura pokurczonego teraz jest konkurencja bo zepsuty tez zknurzał podobno Aż tyle nie zjem bo nie chce być aż taki grubas jak Szczerbaty po pozarciu Nimfetki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 11 Napisano 23 godziny temu Dostep do konta stracilam fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 11 Napisano 23 godziny temu Wypjerdalam z tego bagna zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 30 Napisano 23 godziny temu 2 godziny temu, BabkaBłądBoży napisał: Zjadlam puszke ciastek die Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 34 Napisano 23 godziny temu 8 minut temu, BabkaBłądBoży napisał: Dostep do konta stracilam fajnie. Nie przeklinaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 821 Napisano 23 godziny temu 14 minut temu, BabkaBłądBoży napisał: Wypjerdalam z tego bagna zegnam Tu jakaś głęboko wierząca jesteś. Ciągle się żegnasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 11 Napisano 23 godziny temu Nudny 1 odcinek. Chce gre a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 11 Napisano 23 godziny temu Kto ze mno zagra w rosyjsko ruletke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 11 Napisano 23 godziny temu Nominuje owsika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 11 Napisano 23 godziny temu Nie macie odwagi na takie zabawy cieniasy kurczowo trzymajace sie zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 34 Napisano 22 godziny temu 12 minut temu, BabkaBłądBoży napisał: Nie macie odwagi na takie zabawy cieniasy kurczowo trzymajace sie zycia Miłego oglądania patrzenia jak ich wykańczają. Ogòlnie myślałem coś nowego wymyślą, taki remake tamtego sezonu tylko nowy nabór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 30 Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, Kuui napisał: Miłego oglądania patrzenia jak ich wykańczają. Ogòlnie myślałem coś nowego wymyślą, taki remake tamtego sezonu tylko nowy nabór. nie karm trolla zaraz i tak sraczki dostanie i bedzie wyzywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 74 Napisano 22 godziny temu Wszyscy się żegnają jak Sernik z konsolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 865 Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, BabkaBłądBoży napisał: Tylko bene by zrozumial moja sråke. Swiec panie nad jego duszo 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 34 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: nie karm trolla zaraz i tak sraczki dostanie i bedzie wyzywać Może nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 34 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: 🥺 Umarł na co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 865 Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, Kocham Zuze napisał: Przecież ty masz obsesje na jej punkcie a nie ja Ta. Widac to po twoim nicku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 865 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, Kuui napisał: Umarł na co? Nie umarł, poprostu tęsknię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 19 godzin temu 5 godzin temu, Caryca łabędzica napisał: Ja mam fazę na Lindory. Te kulki? Tez dobre, zwlaszcza lubie te z bialej czekolady. Ale nie da sie ich zjesc tyle co rafaello. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 21 Napisano 15 godzin temu Rafaello to ja zawsze najpierw jem wiorki kokosu potem otwieram te dwie polowki i wylizuje krem ze srodka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 11 Napisano 7 godzin temu 15 godzin spalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 11 Napisano 6 godzin temu Moje oczy wygladaja jak 2 odbyty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 865 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: Moje oczy wygladaja jak 2 odbyty. Sobie to wyobraziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach