Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nieudacznikos pospolitus

kupiłem pół kilo karkówki wołowej i beę robił w stylu gruzińskim na cześć wielkiego oswobodziciela narodu kacapskiego - stalina

Polecane posty

Przed chwilą, nieudacznikos pospolitus napisał:

opiszę jak zrobię bo to w praniu wyjdzie, na razie mam wizję tylko

Nie zapomnij składniki ile wody co jeszcze.

Podaj szczegółowo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
8 minut temu, nieudacznikos pospolitus napisał:

unc unc unc 

No to bedzie sie gotować do nowego roku 😄

Edytowano przez Gretta_

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
4 minuty temu, Kuui napisał:

Podaj przepis.

 

Jak cie mogę po gruzińsku zaraz zdziesionować, frajerze 😄

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Przed chwilą, Prоmyczek napisał:

Jak cie mogę po gruzińsku zaraz zdziesionować, frajerze 😄

Napisz coś, mam styczność takim językiem.

Ja ani hu hu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
3 minuty temu, nieudacznikos pospolitus napisał:

podaje przepis: włożyłem warzywa do garnka, pokroiłem wowłowinę i dodałem, dodałem przyprawy i zalałem wodą. pyrkocze. 

Warzywa będą rozgotowane a wołowina twarda. Wolowina to dlugo gotujące  się mieso.

Tak było w przepisie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×