zbanowany84 4 Napisano Grudzień 29, 2024 i mi odp/ierdala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany84 4 Napisano Grudzień 29, 2024 6 minut temu, nieudacznikos pospolitus napisał: idź po wódkę nie piję od ponad roku bo zażywam leki psyhotropowe i wolałbym nie ryzykować mieszania ich z alkoholem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany84 4 Napisano Grudzień 29, 2024 3 minuty temu, nieudacznikos pospolitus napisał: tym bardziej powinieneś zobaczyć co sie stanie jak sie wódki do tego napijesz niedawno wypiłem desperadosa bo miałem smaka i powiem Ci że nic mi się nie działo, a co do czystej wódki to nigdy za nią nieprzepadałem, wolałem wina wytrawne pić, czasem nawe 2 dziennie ~ takie litrowe kadarki kiedyś były czerwone... ~ smaczne były... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany84 4 Napisano Grudzień 29, 2024 5 minut temu, nieudacznikos pospolitus napisał: e tam nie bądź baba, wal wóde kobiety też lubują się w mocnych trunkach, także niema co dyskryminować płeć piękną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach