Masynamaria 4 Napisano Grudzień 30, 2024 Oglądacie Kamilę? Ja kiedyś próbowałam ale nie mogę słuchać jej błędów językowych i czytać tytułów filmów - bez przecinków:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 13 Napisano Grudzień 30, 2024 4 godziny temu, Masynamaria napisał: Oglądacie Kamilę? Ja kiedyś próbowałam ale nie mogę słuchać jej błędów językowych i czytać tytułów filmów - bez przecinków:/ I to mlaskanie przez kolczyk w języku. Poza tym ma jakąś dziwną manierę w sobie ą, ę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masynamaria 4 Napisano Grudzień 31, 2024 8 godzin temu, Magmag napisał: I to mlaskanie przez kolczyk w języku. Poza tym ma jakąś dziwną manierę w sobie ą, ę Niby tak ale z drugiej strony to nie jest typ "gwiazda YT", prowadzi proste życie, super zajmuje się dziećmi (bardzo dużo czasu im poświęca). Ma super figurę! Tylko ten sposób wysławiania się - czasami trudno przebrnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach