nadija* 87 Napisano piątek o 17:20 Nie interesuje mnie przyrodzenie, które buszuje po męskich pupach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 10 Napisano piątek o 17:27 6 minut temu, nadija* napisał: Nie interesuje mnie przyrodzenie, które buszuje po męskich pupach Legenda głosi, że to nie Fifi buszuje tylko w fifim buszają. Ale to tylko legenda aj ges Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 10 Napisano piątek o 17:29 2 godziny temu, nadija* napisał: Pewnie w realu bo on nie jest takim przegrywem jak my xD Jak MY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 17:31 Interesuje cie czy nie, buszuje czy nie buszuja we mnie, o foto i tak mozecie pomarzyc tylko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 17:33 Pewnie masz hiva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 17:37 Mam hiva czy nie mam to nie wasz interes, tak jak co robie z moim przyjacielem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 17:40 Fuj czemu one są tak zafascynowane tematem o brudnych majtkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 17:42 10 stron w godzinę lol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 17:44 Dołącz do nich kakaowy książę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ragazzina spod Konina 5 Napisano piątek o 17:47 14 minut temu, KochamElcie;) napisał: Interesuje cie czy nie, buszuje czy nie buszuja we mnie, o foto i tak mozecie pomarzyc tylko xD Żodyn nie widział pasztetowej, żodyn xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 17:48 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 17:57 Moj siurek nie jest stworzony dla takich plebejskich oczu jak wasze W necie masz pelno fot siurkow, one cie musza zadowolic xD Od mojego wara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:08 Nie ma tutaj takich desperatów by chcieli oglądać twojego małego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 18:11 I tak mnie to goowno obchodzi w ogole xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:12 Przed chwilą, KochamElcie;) napisał: I tak mnie to goowno obchodzi w ogole xD No wiem, że goowno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 18:14 Ja fot nikomu nie wysylam xD Pooogladaj sobie na yandex xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:16 Ja wolę oglądać u mojego chłopaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 18:17 To dobrze idz do chlopaka, a mnie daj spokoj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:19 No idź już, bo miałeś tyle planów sauna, basen a cały czas tu siedzisz i wypatrujesz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 18:20 Zegnaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:22 I zabierz to towarzystwo z kupowego tematu do bajorka gdzie srajo murzyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 65 Napisano piątek o 18:25 1 minutę temu, nadija* napisał: I zabierz to towarzystwo z kupowego tematu do bajorka gdzie srajo murzyny. Ty ale jesteś zazdrosna, że ktoś się może bawić w towarzystwie. Albo nie czytaj, albo się przyłącz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:25 Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Ty ale jesteś zazdrosna, że ktoś się może bawić w towarzystwie. Albo nie czytaj, albo się przyłącz. Piszecie obrzydliwości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ragazzina spod Konina 5 Napisano piątek o 18:30 4 minuty temu, nadija* napisał: Piszecie obrzydliwości. A kto kiedyś chciał widmokowi ukręcić batona na klatę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:32 1 minutę temu, Ragazzina spod Konina napisał: A kto kiedyś chciał widmokowi ukręcić batona na klatę? Nie wiem, ja nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:32 Napisałam do moderacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ragazzina spod Konina 5 Napisano piątek o 18:33 Przed chwilą, nadija* napisał: Nie wiem, ja nie. Coś mi się przypomina, że to chyba Ty byłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:33 Przed chwilą, Ragazzina spod Konina napisał: Coś mi się przypomina, że to chyba Ty byłaś Ja się brzydzę nawet o tym rozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 18:34 Nikogo ani nic nie zabieram A ty spytaj ojca zeby ci siusiaka pokazal xD Albo sroma na pewno zaras bedzie pod drzwiami i gacie w dol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 87 Napisano piątek o 18:34 Przed chwilą, dzień sądu ostatecznego napisał: dopiero pierwszy raz dziś? Tylko poprosiłam żeby ich przenieśli na ero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach