Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
sraczuszka

Czy przez ostatnie 10 lat wymagania kobiet wobec mężczyzn tak drastycznie wzrosły?

Polecane posty

Jak zakładam profil randkowy i wrzucam moje zdjęcia sprzed 10 lat i ustawiam sobie wiek 35 zamiast 45 lat, to jak 10 lat temu wiele przeciętnych 30-latek chciało ze mną pisać i się spotykać, tak obecnie zero odzewu!!!! Nie wiem co się zmienilo przez te ostatnie 10 lat? Wszyscy zaczeli chodzic na silownie i się modniej ubierac może? Że ja sprzed 10 lat już nie spełniam obecnych standardów???

Gratuluję pomysłu i najlepiej daj zdjęcie sprzed 20 lat i pisz że masz 25 😁

5 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Jeszcze nie tak dawno pisałeś, że masz 50. Dbaj o spójność już podpowiem z litości. 😁

Może odmłodniał 😁

25 minut temu, Megi_ona napisał:

Może odmłodniał 😁

Gość tak kłamie i w dodatku szczyci się jak oszukuje na portalach randkowych, a później będzie płakał że żadna go chce. Głupi czy udaje takiego. 😁

28 minut temu, Megi_ona napisał:

Gratuluję pomysłu i najlepiej daj zdjęcie sprzed 20 lat i pisz że masz 25 😁

A później na spotkanie przyjdzie kobieta i ucieknie jak zobaczy 50-cio letniego Janusza z brzuchem piwnym i łysiejącym. 😀

• Haha 1

3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Gość tak kłamie i w dodatku szczyci się jak oszukuje na portalach randkowych, a później będzie płakał że żadna go chce. Głupi czy udaje takiego. 😁

Bo on chce 25 łatke tak pisał a wiadomo że takiej miał nie będzie 😁

Edytowano przez Megi_ona

4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

A później na spotkanie przyjdzie kobieta i ucieknie jak zobaczy 50-cio letniego Janusza z brzuchem piwnym i łysiejącym. 😀

Proponuję na spotkanie wysłać syna jego brata czy siostry 😁

3 minuty temu, Megi_ona napisał:

Proponuję na spotkanie wysłać syna jego brata czy siostry 😁

O ile ma takich ludzi i czy w ogóle się zgodzą na taką akcję. 😁

10 minut temu, Megi_ona napisał:

Bo on chce 25 łatke tak pisał a wiadomo że takiej miał nie będzie 😁

Równie dobrze można chcieć lotu na Marsa. 😁 Po prostu nie czaje logiki tego gościa. 😀

2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

O ile ma takich ludzi i czy w ogóle się zgodzą na taką akcję. 😁

Też dużo zależy jak on wygląda bo jak dużo młodziej to zawsze jakaś szansa na sporo młodszą od niego jest.

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

Też dużo zależy jak on wygląda bo jak dużo młodziej to zawsze jakaś szansa na sporo młodszą od niego jest.

Załóżmy że tak , to jeszcze jest problem z osobowością jak zacznie gadać tak jak tutaj i kobieta od razu zczai że coś jest nie hallo z typem. 😁

1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Równie dobrze można chcieć lotu na Marsa. 😁 Po prostu nie czaje logiki tego gościa. 😀

Podobno trzeba mieć marzenia tak mówią 😁

Załóżmy że tak , to jeszcze jest problem z osobowością jak zacznie gadać tak jak tutaj i kobieta od razu zczai że coś jest nie hallo z typem. 😁

A może trafić na taką jak on z problemami osobowości zawsze jest szansa jedna na milon 😁

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

A może trafić na taką jak on z problemami osobowości zawsze jest szansa jedna na milon 😁

Przeraża mnie momentami Twój optymizm. 😀

2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Przeraża mnie momentami Twój optymizm. 😀

Haha nie wiedziałam że mogę kogoś przerażać 😁

15 godzin temu, sraczuszka napisał:

Jak zakładam profil randkowy i wrzucam moje zdjęcia sprzed 10 lat i ustawiam sobie wiek 35 zamiast 45 lat, to jak 10 lat temu wiele przeciętnych 30-latek chciało ze mną pisać i się spotykać, tak obecnie zero odzewu!!!! Nie wiem co się zmienilo przez te ostatnie 10 lat? Wszyscy zaczeli chodzic na silownie i się modniej ubierac może? Że ja sprzed 10 lat już nie spełniam obecnych standardów???

jakie standardy? one slowa nie umią napisac chyba ze sie podlozysz i wyglupisz to temat bedą mialy na tacy

15 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

I że optymizmem akurat. 😁

A jednak można 🤭 dziś byliśmy na nartach prawie na siłę mnie wyciagli i tylko ja miałam tam optymizm że to przeżyjemy 😁

4 minuty temu, Megi_ona napisał:

A jednak można 🤭 dziś byliśmy na nartach prawie na siłę mnie wyciagli i tylko ja miałam tam optymizm że to przeżyjemy 😁

Ślisko jest , bo pod śniegiem zamarznięty lód jak polatałem trochę po lesie bynajmniej nie na nartach. Ale narty do tego są więc ja nie widział bym zagrożenia. 🤔😀

polatałem trochę po lesie

czyli widzę że jednak nadal warto stalowe linki wieszać. 

2 minuty temu, GEJJA napisał:

czyli widzę że jednak nadal warto stalowe linki wieszać. 

Były przypadki że niektórzy rozciągali linki, ale jadąc autem też ryzykujesz więc zależy jak na to spojrzeć. 😀

13 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Ślisko jest , bo pod śniegiem zamarznięty lód jak polatałem trochę po lesie bynajmniej nie na nartach. Ale narty do tego są więc ja nie widział bym zagrożenia. 🤔😀

Ale wielka góra to i szybko się zjerzdza a nawet za szybko 😁 a wiesz jeszcze jak się nie umie skręcać to 🤭

11 minut temu, Megi_ona napisał:

Ale wielka góra to i szybko się zjerzdza a nawet za szybko 😁 a wiesz jeszcze jak się nie umie skręcać to 🤭

Nie miałem pojęcia , że jeździsz na czymś takim. A łyżwy umiesz na tym poruszać się 🤔

9 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Nie miałem pojęcia , że jeździsz na czymś takim. A łyżwy umiesz na tym poruszać się 🤔

Bo nie jeżdżę 🤭 drugi raz byłam dopiero. Umiem na lyzwasz ale tak średnio, nie szybkie hamowania i skręty. A ty umiesz?

4 minuty temu, Megi_ona napisał:

Bo nie jeżdżę 🤭 drugi raz byłam dopiero. Umiem na lyzwasz ale tak średnio, nie szybkie hamowania i skręty. A ty umiesz?

W szkole były jakieś epizody i dłuuuugo nic, ale to pewnie jak z jazdą na rowerze. 🤔😁

18 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

A rolki umiesz 🤔😁

Umiałam ale juz dawno nie jeździłam 😁 deskorolka to tragedia prędzej się zabije 😁 Ale rower lubię nawet 3 godziny jeździć bez pezysanku 🤭

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować