Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 15:49 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 10 Napisano sobota o 18:27 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Tak A co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:28 (edytowany) 1 minutę temu, vladimir napisał: A co się stało? Píerdoli się ciągle już 4 puszki wciągnęła 2,5 choć będąc dokładnym pół 2,5l + 1l + 2,5l i 2,5l Edytowano sobota o 18:28 przez Pochwa w pochwie 17.3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:29 Jakbym wiedział to bym gładź zrobił tej najdłuższej ściany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 10 Napisano sobota o 18:34 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Jakbym wiedział to bym gładź zrobił tej najdłuższej ściany Przecież ty nie umiesz robić gładzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:36 2 minuty temu, vladimir napisał: Przecież ty nie umiesz robić gładzi xD No zrobiłem okna a ścian co trudnego widziałem na yt i tiktoka są specjalne masy na waklek a później paca długa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:37 Ja kupiłem 1,5kg pół mi zostało po ubytki to zrobiłem polepszenie okna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:38 Wiadomo bez profili bo mi się nie chciało kombinować ale i tak jest lepiej niż było bo było fatalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 45 Napisano sobota o 18:39 przed gladzią myles sciane i gruntowales? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:41 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: przed gladzią myles sciane i gruntowales? No cały pokój był w kropki było skrobanie szlifowanie gruntowanie podklad bialy i dopiero malowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 45 Napisano sobota o 18:47 5 minut temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: No cały pokój był w kropki było skrobanie szlifowanie gruntowanie podklad bialy i dopiero malowanie to w czym problem? sciana chropowanta czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:52 3 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: to w czym problem? sciana chropowanta czy co? Trudna ściana brak gładzi powierzenia chropowata też gdzieniegdzie lub od innej wastwy gdy za mało farby było się grudkuje plus pada zarówno światło słoneczne mocno jak i żyrandola plus sciana najdluzsza 3,5mb to żeby ją machnac mocno mokro minimum pół puchy idzie na cito plus trudna farba czarny pół połysk bo np czarny mat 7 lepiej kryla ale nie pasowało mi bo bardziej gratit niż czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:55 Np w salonie miałem gładzie i ta sama farba to cały salon około 20mb ścian poszły tylko 3 puszki 2,5l i za pierwszym razem jest ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:57 No i najgorsze jest gdy się robi połysk bardziej niż czarny albo biały nalot albo pasy Technikę już mam dobra ale jeszcze nie jest idealnie przez to właściwie że brak gładzi i mocno światło dahe wszystkie najmniejsze wady malowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:58 A jeszcze jedno utrudnienie szybko bardzo schnie ta farba naprawdę trzeba zapíerdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 10 Napisano sobota o 19:02 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: A jeszcze jedno utrudnienie szybko bardzo schnie ta farba naprawdę trzeba zapíerdalac Może przez te kupy na ścianie jest taki efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 19:03 1 minutę temu, vladimir napisał: Może przez te kupy na ścianie jest taki efekt zobacz coś dla ciebie gównojadzie: https://www.majtkomat.pl/oferty/gowno-zjedz-mnie-rowno-294000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 19:03 Masz ochotę na mój deserek ? Zapraszam Palce lizać Moje odchody dla prawdziwego gównojada Zapakuje w szczelny strunowy woreczek i kartonik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 19:04 Przed chwilą, vladimir napisał: Może przez te kupy na ścianie jest taki efekt O pokój nie był malowany od sis jak jeszcze mieszkała ze dwadzieścia lat a ta ściana najgorsze bo mebloscianka tam stała to to szurane bylo i kurz tą płytą tylu mebli Ale głównie to kolor ten grafitowy czarny to ładnie 1l zrobił tylko że mi się nie podobało mało milionersko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 19:05 Po prostu jak usiadłem se i ten czarny inny grafitowy to mówię nie to jest brak mocy jakbym się bał czarnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 19:06 Ale 150zl później to tamto było ladniejsze tylko kolor inny czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 10 Napisano sobota o 19:09 5 minut temu, GEJJA napisał: zobacz coś dla ciebie gównojadzie: Chyba dla Leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 19:11 2 minuty temu, vladimir napisał: Chyba dla Leżaka dla leżaka jest to: https://www.majtkomat.pl/oferty/sloik-ze-swieza-kupa-372437 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 19:11 Słoiczek ze świeżą kupką. Rozmiar słoika zależy od wielkości tego co wyślę ci do wąchania i jedzenia, obrzydliwcu. Nagranie z wydalania - 15zł Zapraszam chętnych gównojadów! Będziesz zadowolony 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 19:11 Żeby to było idealnie to by trzeba było jeszcze może jedną puche nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 19:13 TO JEST DLA ODLEZYNY: https://www.majtkomat.pl/oferty/gotka-na-ciebie-napluje-slina-349853 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 19:14 Od jak dawna marzysz o tym, żeby gotka Cię sponiewierała i napluła Ci na morde? W końcu los dał Ci na to szansę Ilość do ustalenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 19:14 Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: O z nią bym się dogadali wiedziałem że ci siądzie, pisz do niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 19:15 Przed chwilą, GEJJA napisał: wiedziałem że ci siądzie, pisz do niej Hhttps://majtkomat.b-cdn.net/i/2023/05/a39d316194fa4a02a077f1226114cb3c.webp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 19:16 To ze ślina dobre widomo że dzisiaj wszystko można kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach