GEJJA 8 Napisano sobota o 17:21 chcę wynająć sprzątaczkę żeby mi raz w tygodniu mieszkanie wysprzątała i poprała gacie, ale boję się że będzie grzebała po szufladach i później będę musiał ją poćwiartowaną do rzeki partiami nosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 17:41 19 minut temu, GEJJA napisał: chcę wynająć sprzątaczkę żeby mi raz w tygodniu mieszkanie wysprzątała i poprała gacie, ale boję się że będzie grzebała po szufladach i później będę musiał ją poćwiartowaną do rzeki partiami nosić. No sprzątaczki są dla ludzi ogarniętych zrób se zamki zrób se sejf zrób vc i wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 66 Napisano sobota o 18:11 Krasnal znowu ma fazę na killerowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 18:23 11 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Krasnal znowu ma fazę na killerowanie. tak na parwdę piszę z gostyninina a o mojej sparwie nigzdie nie przeczytasz bo by ludzie w panikę wpadli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 44 Napisano sobota o 18:24 1 godzinę temu, GEJJA napisał: chcę wynająć sprzątaczkę żeby mi raz w tygodniu mieszkanie wysprzątała i poprała gacie, ale boję się że będzie grzebała po szufladach i później będę musiał ją poćwiartowaną do rzeki partiami nosić. kup pralke i sam ogarnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 66 Napisano sobota o 18:26 1 minutę temu, GEJJA napisał: tak na parwdę piszę z gostyninina a o mojej sparwie nigzdie nie przeczytasz bo by ludzie w panikę wpadli Ale wcześniej jak brałeś leki byłeś znośny, bo nie majaczyłeś aż tak o killerowaniu i jeszcze żebyś ty się chociaż nadawał do takich aktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 18:28 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ale wcześniej jak brałeś leki byłeś znośny, bo nie majaczyłeś aż tak o killerowaniu i jeszcze żebyś ty się chociaż nadawał do takich aktów. wiem o tobie więcej niż ci się wydaje krzysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 66 Napisano sobota o 18:29 (edytowany) 1 godzinę temu, GEJJA napisał: chcę wynająć sprzątaczkę żeby mi raz w tygodniu mieszkanie wysprzątała i poprała gacie, ale boję się że będzie grzebała po szufladach i później będę musiał ją poćwiartowaną do rzeki partiami nosić. A co wstydzisz się ,że sprzątaczka znajdzie jakieś wibratory którymi się zabawiasz i wpadłeś na pomysł że musiał byś ją wtedy zgładzić. Edytowano sobota o 18:30 przez 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 66 Napisano sobota o 18:29 Przed chwilą, GEJJA napisał: wiem o tobie więcej niż ci się wydaje krzysiu Wiem wiem że nawet nie wiesz jak mam na imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano sobota o 18:30 Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Wiem wiem że nawet nie wiesz jak mam na imię. wiem za to jakie masz pieski i że jeździsz z nimi qudem po polu dość charakterystyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:35 3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A co wstydzisz się ,że sprzątaczka znajdzie jakieś wibratory którymi się zabawiasz i wpadłeś na pomysł że musiał byś ją wtedy zgładzić. To żaden problem dla nich agatka pisała że ma w umowie takie rzeczy w rękawiczkach zostawić pod łóżkiem czy tam na łóżku i sprzątac dalej Ludzkie rzeczy niektórzy mają naprawdę dużo zabawek tego typu inni mniej Np u mnie to bym po prostu powiedział telewizora nie myjemy ani konsol stojscych pioniwo szuflady zrobić zdjęcie i schowaj wszystko jak było I finito Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 66 Napisano sobota o 18:36 5 minut temu, GEJJA napisał: wiem za to jakie masz pieski i że jeździsz z nimi qudem po polu dość charakterystyczne. No to już po mnie i marny mój dalszy los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 66 Napisano sobota o 18:37 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: To żaden problem dla nich agatka pisała że ma w umowie takie rzeczy w rękawiczkach zostawić pod łóżkiem czy tam na łóżku i sprzątac dalej Ludzkie rzeczy niektórzy mają naprawdę dużo zabawek tego typu inni mniej Np u mnie to bym po prostu powiedział telewizora nie myjemy ani konsol stojscych pioniwo szuflady zrobić zdjęcie i schowaj wszystko jak było I finito Sprzątaczki pewnie nie takie rzeczy już widziały, a u niego widać pierwszy raz skoro się stresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:43 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Sprzątaczki pewnie nie takie rzeczy już widziały, a u niego widać pierwszy raz skoro się stresuje. Trzeba uprzedzić bo niektóre potrafią drogi obraz przetrzeć i zniszczyc dzielo ale jak kupi profesjonalna obsługa to one mają wszystko ogarnięte jak reagowac i nie jedno dildo już widziały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 66 Napisano sobota o 18:45 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Trzeba uprzedzić bo niektóre potrafią drogi obraz przetrzeć i zniszczyc dzielo ale jak kupi profesjonalna obsługa to one mają wszystko ogarnięte jak reagowac i nie jedno dildo już widziały Nie wiem dokładnie bo nie korzystałem i nie chciałbym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:46 Ja kręciłem z taką samotna matka uk to ona byla sprzataczka o takim umyśle coś typu Anastazja i mówiła mi że ubogatych często plik gotówki leżał 100x 50£ i po prostu podnosiła i wycierala kurze jak każdy inny przedmiot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:47 I że u bogatych najgorsze jest bo potrafią wysprzątała odsunąć lozko i się przywalic do kurzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:49 Ale gdzie krasnal do takich ona mówiąc bogatych to dwa zamki jeden dla gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 66 Napisano sobota o 18:50 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Ja kręciłem z taką samotna matka uk to ona byla sprzataczka o takim umyśle coś typu Anastazja i mówiła mi że ubogatych często plik gotówki leżał 100x 50£ i po prostu podnosiła i wycierala kurze jak każdy inny przedmiot To mogła być podpucha z tą kasą i ludzie mogą mieć ukryte kamery w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 18:59 8 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: To mogła być podpucha z tą kasą i ludzie mogą mieć ukryte kamery w domu. Też tak pomysla właśnie że może pstchole i chcą sprzątaczkę do więzienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 19:00 No a ona miała dziecko musi być odpowiedzialna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano sobota o 19:00 No ale mówiła że korcilo taki szmal 25tys szybko xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach