BabkaBłądBoży 70 Napisano niedziela o 13:48 Tak sadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 65 Napisano niedziela o 13:58 Głębokie jak przerębel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 70 Napisano niedziela o 13:59 Ale to nie mialo byc glebokie. Nie szukaj glebi tam gdzie jej nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 65 Napisano niedziela o 14:07 Zaczepiam cię. Chyba po to ten temat żeby cię ktoś zabawiał w nudzie? Rozwijając temat zimy. Zima to święta, święta to kolędy. Za pół godziny robię się na bóstwo i jadę posłuchać jak śpiewa dziedzko z chórkiem. Trzymajcie kciuki za moje poczucie estetyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 70 Napisano niedziela o 14:10 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Zaczepiam cię. Chyba po to ten temat żeby cię ktoś zabawiał w nudzie? Rozwijając temat zimy. Zima to święta, święta to kolędy. Za pół godziny robię się na bóstwo i jadę posłuchać jak śpiewa dziedzko z chórkiem. Trzymajcie kciuki za moje poczucie estetyki. Ok. Ja zara ide czytac dla przyjemnosci w koncu. Koniec obijania. Snieg jest wiec jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 65 Napisano niedziela o 14:11 1 minutę temu, BabkaBłądBoży napisał: Ok. Ja zara ide czytac dla przyjemnosci w koncu. Koniec obijania. Snieg jest wiec jest ok Co czytasz? Czy tata czyta cytaty Tacyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 70 Napisano niedziela o 14:13 Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Co czytasz? Czy tata czyta cytaty Tacyta? O k. Poznanskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 65 Napisano niedziela o 14:16 2 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: O k. Poznanskim. Nic mi to nie mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 70 Napisano niedziela o 14:16 Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Nic mi to nie mówi. Moze to lepiej. Ide. Baj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 65 Napisano niedziela o 14:27 10 minut temu, BabkaBłądBoży napisał: Moze to lepiej. Ide. Baj. No dobra, wiem że o Kajtka chodzi. Miłego taplania się w zbrodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach