Roberto912 2 Napisano poniedziałek o 18:20 Siemka porozmawiam o wszystkim chetnie poznac kobiety 20 -45 lat max Ja 29 lat mężczyzna przystojny zdj na priv Napisz daj znać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberto912 2 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Wyślij Poszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 8 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Wyślij Przerzuciłeś się na facetów? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 38 Napisano 6 godzin temu Ciekawe czy ekshibicjoniście płeć robi różnicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odklejżak 1 Napisano 5 godzin temu ja pies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano 5 godzin temu Ech, i polecial temat a fajnie sie gadalo i nawet nikt sie nie poklocil. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano 5 godzin temu no tu moga byc tylko tematy sernika przemka i lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 865 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ech, i polecial temat a fajnie sie gadalo i nawet nikt sie nie poklocil. To gorsze od przerywanego ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: no tu moga byc tylko tematy sernika przemka i lezaka A kiedy byles w Anglii i co widzales ciekawego oprocz angielskiego Sosnowca oczywiscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 405 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A kiedy byles w Anglii i co widzales ciekawego oprocz angielskiego Sosnowca oczywiscie? a co to angielski Sosnowiec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: A kiedy byles w Anglii i co widzales ciekawego oprocz angielskiego Sosnowca oczywiscie? ja to miasto widzialem na zdjeciach nie ja bylem kilak razy w londynie ale tylko na lotniskach w tym roku sie moze wybiore na jakies zwiedzanie, jakos londyn mnie nie facynuje nie dosc ze pogoda nędzna to jeszcze ja tam nic takiego ciekawego nie widze. raz widzialem fajny basen miedzy jakimis biurowcami to mi sie podobalo poza tym to nic ciekawego tam nie ma chyab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: a co to angielski Sosnowiec ? Libed widzial jakas miejscowosc kolo Londynu brzydsza od Sosnowca, ale nie pamieta nazwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a co to angielski Sosnowiec ? jak sobie przypomne to wam napisze nazwe taki gosc sie tam urodzil i jak mu pokazalem sosnowiec to mowil ze w angli sa brzydsze podal i sprawdzialem i mial racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 405 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: londyn mnie nie facynuje a Lądek Zdrój ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: a Lądek Zdrój ? juz bardziej i gory sowie ale tez nie bylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 405 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: jak sobie przypomne to wam napisze nazwe taki gosc sie tam urodzil i jak mu pokazalem sosnowiec to mowil ze w angli sa brzydsze podal i sprawdzialem i mial racje dawaj bo depresji dostaję na myśl o przeprowadzce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano 5 godzin temu a ten basen byl w powietrzu bo tak to nic dziwnego by w nim nie bylo tak wisial nad ulica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: ja to miasto widzialem na zdjeciach nie ja bylem kilak razy w londynie ale tylko na lotniskach w tym roku sie moze wybiore na jakies zwiedzanie, jakos londyn mnie nie facynuje nie dosc ze pogoda nędzna to jeszcze ja tam nic takiego ciekawego nie widze. raz widzialem fajny basen miedzy jakimis biurowcami to mi sie podobalo poza tym to nic ciekawego tam nie ma chyab Londyn jest fajny, ale oklepany, moim zdaniem warto zobaczyc, ale warto tez sie w inne miejsca wybrac. Angielska wies jest ladna plus maja duzo ladnych parkow przyrody i plaż, Walia jest piękna, Kornwalia tez fajna, no i Szkocja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: dawaj bo depresji dostaję na myśl o przeprowadzce no musze sie go zapytac bo nie pamietam mialem lekcje probna z angielskiego z anglikiem nie zapamietyalem wszystkiego co mowil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: a ten basen byl w powietrzu bo tak to nic dziwnego by w nim nie bylo tak wisial nad ulica No, miedzy dwoma budynkami chyba. Ja go tylko na zdjeciu widzialam, to mnie akurat malo interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Londyn jest fajny, ale oklepany, moim zdaniem warto zobaczyc, ale warto tez sie w inne miejsca wybrac. Angielska wies jest ladna plus maja duzo ladnych parkow przyrody i plaż, Walia jest piękna, Kornwalia tez fajna, no i Szkocja. bylem w dublinie w howth(swoja droga jak sie to wymawia ? ) widzialem te typowa angielska linie brzegowa nawet spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: No, miedzy dwoma budynkami chyba. Ja go tylko na zdjeciu widzialam, to mnie akurat malo interesuje. mnie interesuja takei dziwne rzeczy za tio nie interesuje mnie jakas monarchia zamki etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: no musze sie go zapytac bo nie pamietam mialem lekcje probna z angielskiego z anglikiem nie zapamietyalem wszystkiego co mowil Na polnocy Anglii sa takie miejsca, ze masakra, poludnie i okolice Londynu nie sa jeszcze najgorsze. W ogole sredniej wielkosci miasteczka chyba sa najgorsze, w wiekszych miastach zawsze sie znajdzie cos ladnego lub ciekawego, a male wioski tez sa czesto ladne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Na polnocy Anglii sa takie miejsca, ze masakra, poludnie i okolice Londynu nie sa jeszcze najgorsze. W ogole sredniej wielkosci miasteczka chyba sa najgorsze, w wiekszych miastach zawsze sie znajdzie cos ladnego lub ciekawego, a male wioski tez sa czesto ladne. to bylo blisko londynu w sumie on mowi o sobei ze jest z londynu to takie miasto wielkosci sosnowca bylo ale znacnzie brzydsza ponure szare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 405 Napisano 5 godzin temu (edytowany) podobno najbrzydszy jest Bytom a w UK Slough mam kumpla w Bytomiu xD Edytowano 5 godzin temu przez Bawidamek z Szczywilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: mnie interesuja takei dziwne rzeczy za tio nie interesuje mnie jakas monarchia zamki etc. Londyn to nie tylko monarchia i palace, najwiecej to tam mieszka normalnych ludzi i to mikstura dziwnosci kreatywnosci, mysli, tradycji, progresywnosci, ekscentryzmu i ludzi z calego swiata. Moim zdaniem nie ma drugiego takiego miejsca na ziemi jesli chodzi o mentalnosc, nawet inne europejskie stolice wydaja sie prowincjonalne po Londynie choc tez je kocham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: podobno najbrzydszy jest Bytom a w UK Slough mam kumpla w Bytomiu xD Moze Slough, to w sumie nadal Greater London, nie bylam tam, ale jest slynne z brzydoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 405 Napisano 5 godzin temu w Anglii są fajne stare cmentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 107 Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, Nadija* napisał: Przerzuciłeś się na facetów? xD szkoda ze zbanowali xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 107 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kochanek2000 napisał: Nom straciłem rozmowę z elciom typ wyslal ci nudla? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach