Raper spod żabki 8 Napisano 20 godzin temu Wiadomo ze jak jest przystojny wysoki typ z kasą to nie ma z tym problemu, jednakze odnoszę wrażenie, ze dla 3/4 gosci, tzw. Przecietniakow to jest mount everest, podczas gdy dla kobiet to absolutnie zaden wyczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 8 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Kochanek2000 napisał: Tak to szczyt przynajmniej dla mnie chyba nawet łatwiej się wzbogacić niż lachona Zależy jeżeli Bazyl to nie jest jakoś trudno natomiast wzbogacić się jest cholernie trudno zwłaszcza jak się nie ma wstępnego kapitału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LIBEDziak 13 Napisano 18 godzin temu Dla takiego opasłego knura jak ja na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 15 godzin temu (edytowany) bez przesady dla 3/4 albo 9/10 gości to żaden większy problem a pozostała część nie ma ani kasy ani urody ani charyzmy Edytowano 15 godzin temu przez Bawidamek z Szczywilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 15 godzin temu a u babek to albo wiek albo waga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 15 godzin temu problem to robi się jak chcesz faceta albo babkę którzy jakoś wyglądajo i majo coś we łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 9 godzin temu 6 godzin temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: bez przesady dla 3/4 albo 9/10 gości to żaden większy problem a pozostała część nie ma ani kasy ani urody ani charyzmy brak trójkąta atrakcyjności, z którego wystarczy spełniać dwa punkty: - wygląd. - zasoby. - status społeczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 8 Napisano 8 godzin temu 7 godzin temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: bez przesady dla 3/4 albo 9/10 gości to żaden większy problem a pozostała część nie ma ani kasy ani urody ani charyzmy Litości.. większość gości jest samotnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, Raper spod żabki napisał: Litości.. większość gości jest samotnych takie czasy niestety. poza tym jest niedobór kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, Raper spod żabki napisał: Litości.. większość gości jest samotnych ciekawe gdzie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: poza tym jest niedobór kobiet. ciekawe gdzie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 8 godzin temu jak ktoś jest samotny to zwykle dlatego że nie chce się wiązać z byle kim a facetów i kobiet jest podobna ilość różnice są procentowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ciekawe gdzie xD przynajmniej tam gdzie ja mieszkam. nigdy mi się nie udało jakiejkolwiek poderwać, każda która mi się podoba była zajęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a facetów i kobiet jest podobna ilość różnice są procentowe nie. zobacz sobie na statystyki chociażby z GUSu. przewaga kobiet nad mężczyznami wzrasta dopiero w wieku 60 plus. W grupie wiekowej 60 plus jest o 1,6 mln więcej kobiet niż mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, kris888 napisał: przynajmniej tam gdzie ja mieszkam. nigdy mi się nie udało jakiejkolwiek poderwać, każda która mi się podoba była zajęta. to się przeprowadź zresztą zajęta też można odbić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, kris888 napisał: nie. zobacz sobie na statystyki chociażby z GUSu. przewaga kobiet nad mężczyznami wzrasta dopiero w wieku 60 plus. W grupie wiekowej 60 plus jest o 1,6 mln więcej kobiet niż mężczyzn. to chyba powinieneś się cieszyć że jest więcej kobiet masz większe szanse xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: to się przeprowadź ta, będę się przeprowadzał, zwłaszcza teraz, jak mam dobrą fuchę na miejscu poza tym nie mogę tej pracy zdalnie wykonywać. 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: to chyba powinieneś się cieszyć że jest więcej kobiet masz większe szanse xD w 60+ nie gustuję, sorry. Edytowano 8 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 8 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: to się przeprowadź zresztą zajęta też można odbić Żeby odbić panienkę to musisz być samcem Alfa jak jesteś leszczem to nie ma szans żeby się odbił pannę ja to samo Nie znam żadnej wolnej kobiety z kolei znam mnóstwo wolnych facetów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 7 godzin temu cóż twój wybór znam tak samo dużo wolnych facetów jak kobiet i to by było dziwne gdyby większość lasek miała kogoś a facetów była sama bo nawet matma temu przeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Raper spod żabki napisał: Żeby odbić panienkę to musisz być samcem Alfa jak jesteś leszczem to nie ma szans żeby się odbił pannę ja to samo Nie znam żadnej wolnej kobiety z kolei znam mnóstwo wolnych facetów ta piszcie tak dalej to wyjdzie że jestem samcem alfa megachadem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 7 godzin temu znam paru gości poniżej 165 cm paru pracujących w ochronie albo jako ciecie za minimalno krajowo paru niepełnosprawnych i paru brzydali i jakoś wszyscy mają partnerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ta piszcie tak dalej to wyjdzie że jestem samcem alfa megachadem xD całkiem możliwe, że jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: całkiem możliwe, że jesteś. Widmok z leżakiem mówio że jestem samcem beta albo omega i tego się czymamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: Widmok z leżakiem mówio że jestem samcem beta albo omega i tego się czymamy no samcem omega to raczej nie, bo samce omega nie mają partnerek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: no samcem omega to raczej nie, bo samce omega nie mają partnerek. na kafeterii majo ! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 7 godzin temu wgl zazdroszczę minimalizmu muszę się tera pozbyć kupy gratów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 4 godziny temu Na pewno szyt sukcesu dla lachona bo jak żyje jeszcze nie widziałem by lachon coś osiągnął samodzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: wgl zazdroszczę minimalizmu muszę się tera pozbyć kupy gratów Po prostu kupujesz tylko potrzebne konsole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach