J.-J. 4 Napisano 17 godzin temu Idę sobie stąd. Mam dość tej przepychanki z administracją. Baw się dobrze, Miramarze. Adję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, J.-J. napisał: Idę sobie stąd. Mam dość tej przepychanki z administracją. Baw się dobrze, Miramarze. Adję! Rozsądny człowiek tak właśnie postępuje. Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 45 Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, miramar napisał: Rozsądny człowiek tak właśnie postępuje. Ciał. nie wiem co wy macie z tą administracją... trzeba nauczyć sie pisać bez oszczerstw i przekleństw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 12 godzin temu Focha walnął, a ktoś w ogóle czaił o czym on pisał i o co mu chodziło wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Ismael de Mexico napisał: nie wiem co wy macie z tą administracją... trzeba nauczyć sie pisać bez oszczerstw i przekleństw Czy widziałeś kiedyś żebym używała wulgaryzmów na forum? Nie wspominając o oszczerstwach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 11 godzin temu 43 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Focha walnął, a ktoś w ogóle czaił o czym on pisał i o co mu chodziło wątpię. Hejka Widmo. Jaka zmiana wizerunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 11 godzin temu 42 minuty temu, miramar napisał: Hejka Widmo. Jaka zmiana wizerunku. Powitać tylko nie mów, że znowu coś chcesz sprzedać, bo już zrobiłem zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Powitać tylko nie mów, że znowu coś chcesz sprzedać, bo już zrobiłem zakupy. To była jednorazowa akcja. Ale po wczorajszym powidzeniu to ochoty nabrałam. Edytowano 10 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, miramar napisał: To była jednorazowa akcja. Ale po wczorajszym powidzeniu to ochoty nabrałam. A to jeszcze ja się muszę zgodzić na udział w tym na co masz ochotę i nie zanosi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 10 godzin temu 24 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A to jeszcze ja się muszę zgodzić na udział w tym na co masz ochotę i nie zanosi się Widmo, Ty się nawet nie zorientujesz kiedy dasz się zakręcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Widmo, Ty się nawet nie zorientujesz kiedy dasz się zakręcić. Aż tak nisko mnie cenisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Aż tak nisko mnie cenisz Wręcz przeciwnie. Uważam, że łatwo nie będzie ale uwielbiam wyzwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Wręcz przeciwnie. Uważam, że łatwo nie będzie ale uwielbiam wyzwania. Czyli wychodzi na to , że zakręcić mnie jak słoik łatwo nie będzie , a nawet wyzwanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Czyli wychodzi na to , że zakręcić mnie jak słoik łatwo nie będzie , a nawet wyzwanie. Jest dokładnie tak jak napisałeś. Mam przeczucie, że nie będzie łatwo. Zwłaszcza, że wykazujesz się wzmożoną czujnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Jest dokładnie tak jak napisałeś. Mam przeczucie, że nie będzie łatwo. Zwłaszcza, że wykazujesz się wzmożoną czujnością. Czujność wskazana tym bardziej jak puszcza mi się sygnały ostrzegawcze i teraz masz zagwozdka jak ją uśpić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Czujność wskazana tym bardziej jak puszcza mi się sygnały ostrzegawcze i teraz masz zagwozdka jak ją uśpić. Nie bój żaby, Widmo. Wpadniesz jak śliwka w kompot i nawet się tego nie spodziejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, miramar napisał: Nie bój żaby, Widmo. Wpadniesz jak śliwka w kompot i nawet się tego nie spodziejesz. Informowanie mnie co nastąpi to nie jest dobry pomysł , bo znowu włączę czujność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Informowanie mnie co nastąpi to nie jest dobry pomysł , bo znowu włączę czujność. Nic nie mówię, nic nie piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, miramar napisał: Nic nie mówię, nic nie piszę. Nic nie widziałem nic nie słyszałem to jest nawet cenne. Dokąd ta dyskusja zmierza wiesz chociaż ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 9 godzin temu Jak uśpić czujność widmo od wieków się nad tym głowią wielkie umysły, a odpowiedź jest prosta jak budowa cepa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 9 Napisano 9 godzin temu Teraz piszesz tak jak wtedy po marihuanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 8 godzin temu Teraz to ja miewam na sucho takie stany jak po Mary Jane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 0 Napisano 8 godzin temu 20 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jak uśpić czujność widmo od wieków się nad tym głowią wielkie umysły, a odpowiedź jest prosta jak budowa cepa. Przypuszczam jak 34 minuty temu, miramar napisał: Dlaczego autor mówi do Ciebie Miramarze jak do faceta? Skoro juz chce odmieniać, to na żeńską formę Miramaro Miramara, Miramare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 0 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Teraz to ja miewam na sucho takie stany jak po Mary Jane Co to za pies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gretta_ napisał: Co to za pies? Do polowania na niedźwiedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Gretta_ napisał: Przypuszczam jak Jak słucham ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 0 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jak słucham ? Tu Ci nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 0 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Do polowania na niedźwiedzie. Za łagodnie wygląda i chyba młody jeszcze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 0 Napisano 8 godzin temu 46 minut temu, miramar napisał: Nic nie mówię, nic nie piszę. A ja to widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 1 Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jak uśpić czujność widmo od wieków się nad tym głowią wielkie umysły, a odpowiedź jest prosta jak budowa cepa. Głowimy się jak komunikujesz matce, że pielucha jest pełna. Masz zainstalowany dzwoneczek w wózku inwalidzkim jak Hector Salamanca z BB? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach