LIBEDziak 13 Napisano 16 godzin temu (edytowany) stary alkoholik z m0rdą jak zakapior już niedługo będzie trzeci raz zapładniać Elcię, a ty co najwyżej ósma czy tam chooy wie która sztuczna pusia do kolekcji? Edytowano 16 godzin temu przez LIBEDziak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 16 godzin temu dutch dac ci pomysl na nowe nicki bo widze ze moje ci sie podobaja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 15 godzin temu a chuuj z nią tęsknię za anstazją i jej pachnącom pusiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 200 Napisano 12 godzin temu Jak już, to mam mordę jak cygan, jeśli o mnie się rozchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 12 godzin temu Lachona im więcej dasz tym bardziej ciebie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zepsuty leżak 1 Napisano 12 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach