Raper spod żabki 8 Napisano 13 godzin temu I mam doła, ze mają chłopaków, zazdroszczę im... moja wgl nie dba o wyglad ani wgl nie ma ochoty na seks, to mnie zabija kazdego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 25 minut temu, Raper spod żabki napisał: moja wgl nie dba o wyglad ani wgl nie ma ochoty na seks, to mnie zabija kazdego dnia to zachęć ją do dbania o siebie, co do seksu to nie wiem (a nikogo do tego zmusić nie można, nie negocjuje się pożądania) Edytowano 13 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 13 godzin temu to po co z nią jesteś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 13 godzin temu 31 minut temu, Raper spod żabki napisał: I mam doła, ze mają chłopaków, zazdroszczę im... moja wgl nie dba o wyglad ani wgl nie ma ochoty na seks, to mnie zabija kazdego dnia To chyba strasznie ją kochasz skoro wciąż z nią jesteś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 8 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, parabataii napisał: To chyba strasznie ją kochasz skoro wciąż z nią jesteś Nie mam zbytnio wyjścia. Wspolny kredyt.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 8 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: to po co z nią jesteś ? No i tak nie mam żadnej alternatywy, po za tym wspólne mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Raper spod żabki napisał: Nie mam zbytnio wyjścia. Wspolny kredyt.. To ile lat z życia jej jeszcze zabierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Raper spod żabki napisał: Nie mam zbytnio wyjścia. Wspolny kredyt.. No to jest sensowny powód. Wspólny kredyt cementuje mocniej niż ślub. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Raper spod żabki napisał: No i tak nie mam żadnej alternatywy, po za tym wspólne mieszkanie Typowy facet, wygoda ponad wszystko. Godzisz się na to co masz, to po co jęczysz. Kuźwa jakie to słabe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: No to jest sensowny powód. Wspólny kredyt cementuje mocniej niż ślub. Nieprawda. To wygodna wymówka nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 12 godzin temu także Raper, zrób jak piszę. Zachęć ją żeby dbała o siebie, zasugeruj coś delikatnie, jak inteligentna to złapie aluzję. Zazwyczaj kobiecie chce sie dbać o siebie, dla faceta, z ktorym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 12 godzin temu z tego co pisał dopiero co ten kredyt wzięli także ja gościa nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, kris888 napisał: także Raper, zrób jak piszę. Zachęć ją żeby dbała o siebie, zasugeruj coś delikatnie, jak inteligentna to złapie aluzję. Zazwyczaj kobiecie chce sie dbać o siebie, dla faceta, z ktorym jest. Normalna kobieta dba o siebie dla siebie a nie dla faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 12 godzin temu Po prostu nie kręcisz ją jeżeli nie dba o siebie i nie zależy jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1405 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, kris888 napisał: także Raper, zrób jak piszę. Zachęć ją żeby dbała o siebie, zasugeruj coś delikatnie, jak inteligentna to złapie aluzję. Zazwyczaj kobiecie chce sie dbać o siebie, dla faceta, z ktorym jest. A jak ma ją zachęcic? "Kochanie, moze bys sie pomalowala i schudla?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, parabataii napisał: Normalna kobieta dba o siebie dla siebie a nie dla faceta. Dbanie tak, ale podkreślenie seksapilu pończochami I gorsetami ma dać sygnał do działania w wiadomym celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A jak ma ją zachęcic? "Kochanie, moze bys sie pomalowala i schudla?" Źle. Foch gwarantowany. To trzeba inaczej sformułować. "Dobrze było by ci w tym, albo w tym (tu własna inwencja wchodzi). Co o tym sądzisz?" nie krytykować, zaproponować jakieś wspólny sport czy inne aktywności itd zaproponowałbym jeszcze jakieś wizyty w salonie kosmetycznym czy u fryzjera, ale budżet u autora napięty, także jeszcze nie na to pora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Dbanie tak, ale podkreślenie seksapilu pończochami I gorsetami ma dać sygnał do działania w wiadomym celu. Jak facet ma sprawny sprzęt to i specjalnych podniet nie potrzebuje no chyba że jest w słusznym wieku, ale wtedy to gorset nie wystarczy, konieczne odwiedziny w aptece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, Żaba Monìka napisał: A jak ma ją zachęcic? "Kochanie, moze bys sie pomalowala i schudla?" Nie, powinien ostentacyjnie czyścić lustro i dyplomatycznie zapytać czy wzrok jej się nie pogorszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Jak facet ma sprawny sprzęt to i specjalnych podniet nie potrzebuje no chyba że jest w słusznym wieku, ale wtedy to gorset nie wystarczy, konieczne odwiedziny w aptece Ja średnio wierzę że podobają się sobie jeżeli nie dbają o siebie i w byle czym , byle gdzie ciągle ochotę mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Nie, powinien ostentacyjnie czyścić lustro i dyplomatycznie zapytać czy wzrok jej się nie pogorszył Lustra przekłamują zwłaszcza te w sklepach odzieżowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1405 Napisano 12 godzin temu 16 minut temu, kris888 napisał: Źle. Foch gwarantowany. To trzeba inaczej sformułować. "Dobrze było by ci w tym, albo w tym (tu własna inwencja wchodzi). Co o tym sądzisz?" nie krytykować, zaproponować jakieś wspólny sport czy inne aktywności itd zaproponowałbym jeszcze jakieś wizyty w salonie kosmetycznym czy u fryzjera, ale budżet u autora napięty, także jeszcze nie na to pora. My te wszystkie sztuczki znamy i wiemy co to znaczy. A czemu po prostu nie związac sie z kims, kto nam się podoba, wtedy nie trzeba go/jej zmieniac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ja średnio wierzę że podobają się sobie jeżeli nie dbają o siebie i w byle czym , byle gdzie ciągle ochotę mają. Czyli co, kobieta może być nurkiem śmietnikowym byleby miała pończochy i gorset? Bo jak jest umyta pachnącą i w dżinsach to Cię nie podnieci, tak? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Lustra przekłamują zwłaszcza te w sklepach odzieżowych. On w domu raczej lustra sklepowego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: On w domu raczej lustra sklepowego nie ma Te domowe też przekłamują trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Czyli co, kobieta może być nurkiem śmietnikowym byleby miała pończochy i gorset? Bo jak jest umyta pachnącą i w dżinsach to Cię nie podnieci, tak? Brak higieny zdecydowanie nie i zależy jakie jeansy oraz figura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: My te wszystkie sztuczki znamy i wiemy co to znaczy. A czemu po prostu nie związac sie z kims, kto nam się podoba, wtedy nie trzeba go/jej zmieniac. tak byłoby najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: tak byłoby najlepiej. Równie dobrze mogła by powiedzieć , że najlepiej to trafić kumulację w totka bo po co pracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 40 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Te domowe też przekłamują trochę. Wierzę Ci na słowo, ja osobiście zupełnie nie zwracam na to uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 166 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Znów mnie ktoś zablokował chyba mnie nie lubią tutaj Pewnie to byłem ja, no bo którzy by inny blokował komunikatory 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach