schizofrenia puse 6 Napisano 9 godzin temu -Tak - powiedział do siebie zadumany Odleżor gdy strużka ciepłego kału zaczeła spływać po wewnętrznej stronie jego uda. Pieluszka którą kupiła mu Ikra nie spełniała norm Unii Europejskiej. Z zadumy Odleżora wyrwał dźwięk domofonu. gdy podniósł słuchawkę i przystawił ją do ucha usłyszał jedno zdanie które zmieniło jego dalszą egzystencję już na zawsze. - W piwnicy są małe kotki. Od razu po wypowiedzeniu tego zdania głos którego akcent wskazywał na to że jego właściciel był pochodzenia blisko-wschodniego rozłączył się, ale tego Ozdleżor już nie zarestrował. Miotał się po podłodze w kałuży kału z pianą na pysku, spazmy i drgawki które nim targały spowodowały że białka jego oczu wyszły na wierzch, a witki mimowolnie tłukły o podłoże. ffffffggrhhbleeeeeee - powiedział Odleżor, po czym stracił przytomność. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie elci 2 Napisano 9 godzin temu Spytałem dlaczego do mnie dzwonią akurat a oni bo losowo tak wyszło i akcent szemrany Ja na to to dzwońcie se dalej A on tak? Ja tak... On naprawdę??? Powiedziałem że nie zejdę i nie chce problemów. Elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie elci 2 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Teraz jestem sam muszę stawiać granice. Edytowano 9 godzin temu przez Pochwa w pochwie elci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach