Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Nie chce mi się rozwidzic precle ani pomagać ludziom precle. Zazwyczaj wolę z dopy coś głupiego napisać. A jednocześnie często w punkt. Mimo to oglądałem sporo i najważniejsze chce żeby było pięknie cały czas a nie tylko na początku. Oby nie na zasadzie że masz wizje tego piękna nierealną bo z instagrama i telenoweli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Hebee napisał: Wiem ze nie znam ale co podejrzewam to raczej jest i mimo że reszta może być spoko, to przy podejrzeniach nie dość łącznie. A herbatę z lipy chcesz? Parzę właśnie. I otwieram prazynki z Dino. Wypije i ide spać skarbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Hebee napisał: A na kafe nadal teksty takie jak sprzed lat Także jak będzie komunikacji z obu stron chęci sexu to myślę że da się znaleźć kompromis zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Ale widzisz jak jest chce porozmawiać z elkom a ona nie bo nie. Więc lachon też musi chcieć i być szczery gdy pytam o co chodzi i jak to naprawić bo chce sofy jak rok temu. Może to za leży od tego na ile komuś zależy. 3 minuty temu, napisał: Ja tu pisze tylko max do północy a ty skarbie ? Jaki złośliwiec sprytyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, napisał: A herbatę z lipy chcesz? Parzę właśnie. I otwieram prazynki z Dino. Wypije i ide spać skarbie Cukier podskoczył trzeba spalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Także jak będzie komunikacji z obu stron chęci sexu to myślę że da się znaleźć kompromis zawsze W teorii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Cukier podskoczył trzeba spalić. Weszłam na priv a Ty byłeś tu dlugo przed, nie na lajwie, więc myślę:"odpisze jak przyjdzie bo tam na publiku mi doope zawracają i nie nadążam " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Hebee napisał: Oby nie na zasadzie że masz wizje tego piękna nierealną bo z instagrama i telenoweli Nie mam nowego konta i nie wiem czy założę. Zobaczę jak będzie z chęcią pisania na kafe. Tyle co teraz mam odrobinę to nie warto zakładać nowe konto. Ale będę na priv u Cb tak czy inaczej tylko trzeba się nauczyć chodzić spać wcześniej bo się odbija na mnie to jak teraz chodzę więc będę pisać do północy max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Oby nie na zasadzie że masz wizje tego piękna nierealną bo z instagrama i telenoweli Wystarczy mi po prysznicu chociaż nie koniecznie zależy ile byś się nie myla xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 4 godziny temu Dobra wybiła godzina ostateczna. Także Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Dobra wybiła godzina ostateczna. Także Ciekawy temat więc naszło by pisać a przy tym nie ma teraz tu tego znajomego i czuję luz. Gdy on jest to źle mi z tym by pisać na publiku. Nie mam nowego konta i nie wiem czy założę. Zobaczę jak będzie z chęcią pisania na kafe. Tyle co teraz mam odrobinę to nie warto zakładać nowe konto. Ale będę na priv u Cb tak czy inaczej tylko trzeba się nauczyć chodzić spać wcześniej bo się odbija na mnie to jak teraz chodzę więc będę pisać do północy max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Hebee napisał: Może to za leży od tego na ile komuś zależy. No mi sporo aby lachon był szczęśliwy i chętnie się bzykac. Ale to też nie będzie tak że będę ci kapcie podawal bo ci się nie chce wstać no chyba że w żarty nie jestem pantoflarzem i nie chce być wykorzystywany. Bo tak jak teraz leżę i nie mogę się ruszyć to bym nie podał ale jak by to miało być albo nie być związku czy foch to bym podał. Tak samo uważam że to kobieta sprząta i gotuje ale to też nie jest tak że nigdy nic nie zrobię jak będę widział że naprawdę nie chcesz wstać bo masz lenia i wolisz się wypiac po śniadaniu to ci coś zrobię. W sensie miche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Hebee napisał: Dobra wybiła godzina ostateczna. Także Na forum miałam przez te lata kilku znajomych, niektórzy dłużej inni której. Niektórych się polubiło bardziej, innych mniej. W ostatnie dni miała miejsce taką historia, że jeden z nich był na mnie zły do tego stopnia, że chciał mnie zablokować już na zawsze. W końcu to zrobił. Nie chcę mieć ze mną nic wspólnego. Zniosłam to tak źle jak Ireneusz B. znosi blok od Eli. Przez to nie chcę wchodzić na publik, bo będę bo tam widzieć i źle czuć przez to, nie chcę też aby on mnie czytał co piszę skoro mnie skreślił. Może zmienię za jakiś czas zdanie i zacznę tam pisać ale nie wiem czy tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Hebee napisał: Dobra wybiła godzina ostateczna. Także Dużo się nie porobi na początku progresu rzeczywistości bo będę się musiał nasycic bliskoscia. Ja myślę że ty powinnaś mieć tak samo bo jak bardziej zależy na gladziach to też coś nie gra z tobą romentycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, napisał: Na forum miałam przez te lata kilku znajomych, niektórzy dłużej inni której. Niektórych się polubiło bardziej, innych mniej. W ostatnie dni miała miejsce taką historia, że jeden z nich był na mnie zły do tego stopnia, że chciał mnie zablokować już na zawsze. W końcu to zrobił. Nie chcę mieć ze mną nic wspólnego. Zniosłam to tak źle jak Ireneusz B. znosi blok od Eli. Przez to nie chcę wchodzić na publik, bo będę bo tam widzieć i źle czuć przez to, nie chcę też aby on mnie czytał co piszę skoro mnie skreślił. Może zmienię za jakiś czas zdanie i zacznę tam pisać ale nie wiem czy tak będzie. Nie wiem co jej odwala tak jakby to moja wina była że zepsuty istnieje jej nie chce czy co tam się dzieje. Dopóki go nie było jakoś w okolicach to wszystko było fajnie. Więc elka też coś monci i szuka wady. Nie zauważyłem tego wcześniej żeby jej było aż tak źle pisać ze mną wręcz przeciwnie. Nie wiem co tu się dzieje ale to na pewno nie jest tak że ja się zmieniłem i jestem tym złym teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach