Kuui 58 Napisano 3 godziny temu Chce coś kupić nie wiem co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 2 godziny temu Nie mam też a do świata mam daleko jednakże 85 cali daje tyle światła po ciemku że sobie radzę telewizorem Coś fajnego masz na oku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 2 godziny temu Ja szukam na dyski twarde 2,5 czegoś aby zwolnić miejsce w szufladzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 58 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Mainfucker2000 napisał: Nie mam też a do świata mam daleko jednakże 85 cali daje tyle światła po ciemku że sobie radzę telewizorem Coś fajnego masz na oku? Nie wiem co kupić. Podobają mi się tew starym stylu na stòl czy biòrko..biznesowe. Niby lampka a tu 200 Zeta pogięło ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Kuui napisał: Nie wiem co kupić. Podobają mi się tew starym stylu na stòl czy biòrko..biznesowe. Niby lampka a tu 200 Zeta pogięło ich. Coś fajnego zawsze kosztuje Ja patrzę saleterki teraz może w szkło włożyć dyski twarde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 2 godziny temu Znalazłem coś prostokątne pytanie czy dyski twarde zmiesci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 2 godziny temu Też drogo w chooj 45zł a na pendrivy dałem 6,99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach